Amerikában már ingyenesen kipróbálható a God of War: Ragnarök

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 14.
  • Akció
Link másolása
PlayStation Plus Premium előfizetéssel 3 órán át játszhatnak a játékkal az amerikai előfizetők, ha pedig úgy döntenek, hogy megveszik, ott folytathatják, ahol az ingyenes próba végén abbahagyták.

A 2022-es God of War: Ragnarök is gyarapítja azon PlayStation 5 exkluzív játékok sorát, amelyeknél elérhető egy ingyenes próbaidőszak. Ez a funkció a játéknál egyelőre az amerikai régióban érhető el, és ez alatt az idő alatt szabadon játszhatnak a játékkal. Amennyiben pedig úgy döntenek, hogy megveszik, akkor az a 3 óra sem megy a kukába, a játék megjegyzi, hogy hol tartottak.

Ez a funkció már elérhető a Horizon Forbidden West, az MLB The Show 22, a The Last of Us: Part I és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection mellé is, azonban a használatához PlayStation Plus Premium előfizetés kell. Mivel a Ragnarök nem igazán volt még leárazva és nem is várható ilyen a közeljövőben, ha még vacillál valaki a vásárlás kapcsán, annak nagy könnyítés lehet a döntésben ez a 3 óra. Reméljük, hogy hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik egy ilyen próbaverzió.

1.
1.
DarkLord
Remélem crytek-kel egyeztettetek mielött ilyent lemertek írni, hogy nem lesz akciós a játék a közeljövőben :D (bátor húzás)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...