Újabb Hellboy-reboot készül

  • Írta: RangerFox
  • 2023. február 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Hollywood továbbra is lát fantáziát a Hellboyban, hamarosan elkezdődhet a reboot forgatása.

Hiába bukott meg a 2019-es Guillermo Del Toro-féle Hellboy-reboot, nagyon úgy néz ki, hogy Hollywood továbbra is lát fantáziát a franchise-ban. Egyébként az említett reboot 50 millió dollárból készült el, és csupán mindössze 55 millió dollárnyi bevételt termelt. A Collider értesülései szerint az új Hellboy-reboot forgatókönyve már készen áll, melyen a Szellemlovas 2 és a Felpörögve-filmek írója, Brian Taylor dolgozott.

A Millenium Media gondozásában fog készülni a projekt, mindazonáltal az eddigi információk alapján nem túl bizalomgerjesztő a projekt. Mindenesetre az ikonikus karakter megérdemelne egy tisztességes filmet, így kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

5.
5.
BrockSamson
#4: Pontosan. A Perlman filmek csak nyomokban emlekeztettek a kepregenyre, de szorakoztatoak voltak, a Harbour valtozat pedig ugyan sokkal husegesebb volt a tortenethez, megis osszecsapottnak es stilustalannak hatott.
En inkabb sorozatban vagy animacios sorozatban gondolkodtam volna az o helyukben, jobban illenenek a forrasmuhoz.
4.
4.
mamgu
Ööö akkor most nem tudok értelmezni vagy elírás a 2019-es az pont nem a Guillermo Del Toro-féle Hellboy az előtte lévő két rész az igen és azok jók is voltak mert ő ért a film csináláshoz sajna Mignoláék meg nem értenek hozzá meg bukott rendesen, jobb lett volna ha csak rajzolt volna ahogy eddig is.
Ja, többször átolvastam és már értem, de nyakatekert a fogalmazás.
3.
3.
Zoltanovits
Egy P.K.V.H film nek jobban örülnék.
2.
2.
Nate Hope
Ez az új reboot már a forgatókönyvírónál elvérzett.
1.
1.
Shao Kahn
Én imádom az első két Ron Perlman-os filmet, viszont a 2019-es film iszonyú gyenge volt. Félek hogy nem fog sikerülni ez az újabb reboot,nagyon nem bízok benne hogy jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...