A Blizzard elképesztő adatokat osztott meg a Diablo IV-ről

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. június 13.
  • Toplista
Link másolása
Érdekes és dicsőséges adatokat osztott meg a Diablo IV-ről az Activision Blizzard: a játékosok nagyon rácuppantak a pokoli címre.

Egy hete rajtolt el az Activision Blizzard régóta várt ARPG-je, a Diablo IV. Ez alatt a rövid idő alatt jól teljesített a brit toplistákon: erről egy korábbi hírünkben már olvashattatok. A mai napon azonban a játék hivatalos Twitter-oldalán megjelent posztban nyilvánosságra hozták a pontos adatokat. Elképesztő számokat produkáltak a játékosok! 

A Diablo IV több, mint 666 millió dolláros eladást ért el kevesebb, mint egy hét alatt úgy, hogy ebben az összes platformra kiadott verzió bele van számítva. Az Activision Blizzard azt is elárulta, hogy a vásárlók már 30.000 évnyi játékidőnek megfelelő időt töltöttek el a játékban, miközben 2,73 milliárd szörnyet pusztítottak el.

A játékosok már 316 991 632 alkalommal haltak meg a pokol felfedezése közben, ebből 429 792 haláleset más játékosok keze által történt PvP ütközetek során. Arról nem fedtek fel számokat, hogy a mikrotranzakciók miben járultak hozzá ezekhez a dicsőséges adatokhoz. 

Ezek mellett természetesen megköszönték a játékosoknak az időt és a lelkesedést, amivel a Diablo IV megjelenése óta támogatták a címet. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...