Tesztelik a PlayStation 5 játékok streamelését

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 15.
  • Hír
Link másolása
A Sony bejelentései alapján elkezdték a jelen generációs játékok streamelésének tesztelését, a dolog még kezdeti fázisban van, és várhatóan csak a Premium-előfizetőknek lesz elérhető.

Az egy éve átdolgozott PlayStation Plus szolgáltatás eddig úgy fest, hogy bevált a Sonynak és a játékosoknak is. Egyértelműen nem egy Game Pass, az első naptól elérhető játékok száma igen csekély, azonban ettől még nem egy rossz ajánlat annak, akinek az előfizetéses modell tetszik jobban az egyes játékok megvásárlása helyett.

A legutóbbi PlayStation Plus Extra és Premium játéklista bejelentésével együtt arról is beszámolt a hivatalos PlayStation Blog posztja, hogy megkezdték a natív PlayStation 5 játékok streamelésének tesztelését, ami még egy igen korai fázisban van. Ha úgy ítélik meg, hogy piacra dobható a szolgáltatás, akkor az a PlayStation Plus Premium előfizetők privilégiuma lesz, akik nem csak az előfizetésben szereplő címeket és a próbaverziókat streamelhetik majd, de a saját, digitálisan megvásárolt játékaikat is. Hogy mikor lesz majd elérhető a szolgáltatás, arról még nem esett szó, azonban figyelembe véve, hogy a Project Q várhatóan az ősszel kerül a boltok polcaira, nem kizárt, hogy a játékok streamelését addigra szeretnék piacképes állapotba hozni.

Ha valakinek még nincs PlayStation Plus előfizetése, de szeretne multizni, annak is van egy jó hírünk: június 24-én és június 25-én előfizetés nélkül is játszhatunk majd multiplayer játékokkal.

2.
2.
Csoki80
PC-n lehet már játszani felhőben?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...