Nyomozós előzményjátékot kapott a Baldur's Gate 3

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Az ingyenes detektívjátékban egy tünde gyilkosságának részleteit kell kiderítenünk, a játékosok szavazással dönthetik el, hogy másnap hol folytatódjon a nyomozás.

Az augusztusi megjelenés még odébb van, azonban a Baldur's Gate 3-at készítő Larian Studios igyekszik fenntartani addig is az érdeklődést, ráadásul nem is akárhogyan: egy online, böngészőből játszható detektív-rejtély játékot indítottak. A Blood in Baldur's Gate 15 évvel a harmadik rész előtt játszódik majd, és egy elf meggyilkolásának körülményeit kell felgöngyölítenünk benne.

A dolog érdekessége, hogy a város alsó részén kezdünk, a játékosok pedig minden hétköznap szavazással dönthetik el, hogy a következő nap hol folytatódjon majd a nyomozás. A közösség már meg is kezdte a szervezkedést Redditen, hogy együtt göngyölítsék fel a gyilkosság rejtélyét.

A fejlesztő és kiadó Larian ígérete szerint a játék még legalább három héten keresztül frissülni fog, így bár a Baldur's Gate 3 augusztus 31-i megjelenéséig nem fog elhúzódni, az biztos, hogy a világ rajongóinak kellemes napokat fog szerezni a Blood in Baldur's Gate.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...