A Forza Horizonból merített ihletet a The Crew: Motorfest

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 1.
  • Videó
Link másolása
Le sem tagadhatná a Ubisoft, hogy melyik autós versenyjátéktól vett kölcsön ötletet, elég egyértelmű a legújabb előzetes alapján. Igazi fesztiválhangulat uralkodik a The Crew: Motorfestben.

Nem feltétlen baj, hogy a The Crew: Motorfest egyfajta fesztiválhangulat járja át, a játék versenyei is e köré csoportosulnak. Jótól jót kölcsönvenni nem bűn, sőt mivel sokan szeretik a Forza Horizon sorozatot, mindenképpen jól járnak a műfaj szerelmesei.

Mindenesetre a széles járműpark ezúttal sem hiányzik: az autók mellett, motorok, motorcsónakok és repülők is a szerepelnek a felhozatalban, amelyek több mint 600 darabra rúgnak.

A The Crew Motorfest szeptember 14-én rajtol el PlayStation 4-en és 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PC-n, de előtte egy zárt béta is lesz, egészen pontosan július 21-től három napon át. Itt tudtok regisztrálni rá.

6.
6.
Doomsayer
#2 és 4

Érdekes a témázás arról, hogy blőd ez a fesztivál feeling. De megértem, ha nincs mindenki oda érte, mert elsőre nekem is jobban bejött, mint így sokadszorra. De aztán belegondolva, szerintem semmivel sem komolytalanabb, mint mondjuk egy NFS Undergorund-ban az éjszakai utcai versenyek meg azok a sztorik hozzá. Persze, amikor az ember fiatalabb volt, meg először látott olyat, akkor oké volt, de ez igazából nem lényeges, csak egy körítés. Ebből a szempontból viszont ez a fesztivál dolog talán az egyetlen olyan körítés, amiben elfér a legalis és ilyen szintű versenyzés égen-földön-tökön-uborkán, úgyhogy nem is csodálom, hogy más hasonló játék is merít belőle. Minden esetre akit egy árkád autóversenes játékban nagyon zavar, hogy autóversenyes fesztivál van benne, az még mindig játszhat olyanokkal, mint a WRC karrier módja és akkor az komolyabb felfogású "történet". Másrészt meg én is ilyen komolytalanra csináltam volna a Horizon hangvételét, mert egyszerűen lehetetlen komolyan venni a dolgot. Nem is tudom melyik részben volt az az álarcos pankrátor luchador ellenfél, aki peugeot 205-el jött ellenünk és ott feszített? Szóval aki ezeket komolyan akarja venni és az a baja vele, hogy komolytalan, annak nem tudom mit lehetne mondani, amitől megváltozna ez a hozzáállása.
5.
5.
Merőkanál
Mi értelme van olyat csinálni , amit valaki más már megcsinált ?
Annyira nincs már ötletük a programozóknak
4.
4.
delphijos
#2: Én élvezem a FH játékokat, bejön az arcade vezetés, de ez a fesztivál téma nekem is több mint fura körítés. Mintha a sziget fesztiválon tomboló tizenévesek két koncert között bepattannának a méregdrága kocsikba egy gyors versenyre, közben beugorva a Balaton Soundra. Valahogy nem jön át nekem ez az fesztivál/autóverseny kombó.
3.
3.
TotoGM
Ha megcsinálták volna rendesen ezt a szigetet, akkor akár jó játék is lehetett volna. De nem lett rendesen megcsinálva. Így hiába bővítik később tartalmakkal, nem lesz olyan jó. És ez bizony baj, mert nem gondolom, hogy ezután megéri továbbra is foglalkozni ezzel a szigettel.
2.
2.
Spazz Maticus
Jézusom...
Ebben is olyan "jó" a "fesztiválhangulat" mint a Forza-kban ?

Engem a hideg rázott tőlük, meg az összes karaktertől is, kb. olyan szint mint amikor a 10-éves kisegítőbe járó nem túl okos Pistike elképzeli hogy milyen lesz nagykorában "menőnek" lenni...XD

Tudom sokan átlendültek ezen, én nem tudtam. Olyan kib@szott kringék azok az átvezetők, snittek a 4-5-ben a karakterek viselkedésével együtt, hogy vagy a röhögéstől fulladoztam, vagy a szekunder szégyentől égtem porrá...XD
1.
1.
Őrnagy
Annak idején azért váltottam psről boxra, mert nem volt értelmes autóversenye a Sonynak. A Crew első részét még megvártam, aztán léptem. Pedig nem volt rossz próbálkozás, de nem sikerült igazán jóra sem. Viszont a zenék egész jók voltak benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...