Deathbound - ígéretes soulslike a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Akratya sötét városában hősies harcosok százai buktak el. Egyesítsük a holtak erejét, hogy végre leszámolhassunk a várost uraló félelmetes szörnyetegekkel!

Egy egészen érdekes új soulslike-játékot villantott a brazil Trialforge Studio csapata. A Deathbound cselekményének Ziêminal világa, azon belül is Akratya városa ad otthont. A világot a fanatikus vallási hívők és a tudományban bízó technokraták ádáz harca ítélte halálra, a romok közt pedig már csak bukott harcosok maradványait és szörnyű bestiákat találni.

Ebben a világban indulunk mi is útnak, és habár a kalandjaink magányosak lesznek, valójában sosem leszünk egyedül. Főhősünk az elbukott harcosok életesszenciáját magába szívva egyesítheti azok erejét, akik korábban nem jártak sikerrel. Így tehetünk majd szert új képességekre, mozdulatokra, fegyverekre, de adott esetben akár alakot is válthatunk, hogy az elődjeink személyesen állhassanak bosszút azokon, akik kioltották az életüket.


A Deathbound célplatformjai egyelőre nem ismertek, ahogy pontos megjelenési dátumot sem kapott a játék. A Trialforge és a játékot kiadó Tate Media azonban valamikor 2024-re ígéri a premiert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...