Fecsegő tipegők-játék érkezik 2024-ben!

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
PC-re és konzolokra jelentették be a The MIX Games és a Wallride közös játékát, amiben éppenséggel a Fecsegő tipegők jól ismert karaktereit fogjuk irányítani, Tommyt, Chuckie-t, Philt és Lilt.

A Rugrats: Adventures in Gameland egy old-school kaland lesz. Jól ismert karaktereink meglátják az új Reptar-játék reklámvideóját és eldöntik, hogy ők maguk is egy videójátékos világban szeretnének lenni. Hála égnek a gyermeki képzeletnek nincs határa, így Tommy háza gyorsan a NES-játékok korszakát megidéző játszóterünkké válik. Természetesen nem csak a gyerekek fognak feltűnni az alkotásban, több, a sorozatokból ismerhető karakter is beköszön egy-egy cameo erejéig.

Ahogy azt láthatjuk, 8-bites, illetve HD felbontásban is élvezhetjük majd a puzzle-platformer kínálta szórakozási lehetőségeket. A HD felbontás nem csak „szebb” grafikát, de kézzel rajzolt animációkat is jelent, amik mintha csak a sorozatokból léptek volna ki. Mindegyik tipegő más és más képességgel fog rendelkezni, így ajánlatos lesz majd őket cserélgetni, hogy biztos minden főellenséget könnyűszerrel pelenkánk mögé küldhessünk és minden titoknak a végére járhassunk.

A játék 2 fős kooperatív játékmódot is támogatni fog. 2024-ben érkezik valamikor konzolokra és PC-re. Az, hogy pontosan mikor vagy mely konzolokra még nem tisztázott. A hivatalos weboldalt itt találhatjátok meg.

1.
1.
nemrobotvagyok
Csak jót tudok mondani a franchiseről, mert csak örömöm volt bennük gyerekkoromban.
Idevonatkozólag a PS1-es Fecsegő tipegők életem egyik legnagyobb hatású spontán ajándéka volt.
Ez is jól néz ki és biztosan beszerzem és majd valamikor végigjátszom.
A nintendos Tom&Jerry és Gameboyos Reszkessetek betörők keveréke érződik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...