Már előrendelhető a Jujutsu Kaisen Cursed Clash

  • Írta: osan
  • 2023. október 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Megjelenési dátummal és előrendelői bónuszokkal kedveskedik a Bandai Namco legújabb anime-adaptációja, a Jujutsu Kaisen Cursed Clashed kapcsán. A sorozatból jól ismert kosztümöket, illetve a szuper rajongók DLC-ket és minijátékokat is bezsebelhetnek, ha bizalmat szavaznak a játéknak.

A játék során a sorozat első évadjának történéseit elevenítik fel a fejlesztők, olyan ikonikus részek is a terítékre kerülnek, mint a „Curse Womb Must Die” vagy a „The Origin of Blind Obedience”. A sorozat középpontjában egyébként Yuri Itadori áll, egy jószívű középiskolás, aki véletlen lenyel egy elátkozott talizmánt és maga is elátkozottá válik. A sámániskolába kényszerül, hogy megtalálja a démon – akinek az ujja volt a lenyelt talizmán – többi testrészét, hogy megszabadítsa magát az átoktól.

A játék 2v2-es gyors lemenetelű csatákból fog állni, melyek során démonok tucatjaival fogunk megmérkőzni. Online játékra is lesz lehetőség, hogy barátainkkal vállvetve vagy épp velük szemben győzedelmeskedjünk.

A jelenlegi karakter rosta 15 választható opcióból áll és az egyértelmű Yuri mellett olyan nevek is feltűnnek, mint Megumi Fushiguro vagy Gojo Satoru.

Az előrendeléssel lehetőségünk van megszerezni a Jujutsu High First Year kozmetikus csomagot, illetve ha a Digital Deluxe Edition mellett tesszük le a voksunkat, akkor a Hidden Inventory/Premature Death névre keresztelt DLC-t is és a Jujusta nevű minijátékot is magunkénak tudhatjuk majd.

A játék 2024. február 2-án kerül a boltok polcaira és PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Xbox Series S/X-en, Nintendo Switch-en és PC-n lesz elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...