Bejelentették az új Empire of the Ants-játékot

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microids kiadásában jelenik meg jövőre a Bernard Werber regényein alapuló játék, amelyben egy hangyakolóniát kell felvirágoztatunk a számos veszély és nehézség közepette.

Bernard Werber francia író 1991-es regénye, A hangyák a mai napig nagy népszerűségnek örvend, így nem csoda, hogy a Microids már a második, a franchise-ra épülő játékot adja ki (az első még 2000-ben jelent meg). A játékban egy hangyakolóniát kell segítenünk a fejlődés és gyarapodás útján, amelyet számos harc fog szegélyezni. Persze, nemcsak ellenségekkel, de szövetségesekkel is találkozni fogunk majd a hangyák mikrokozmoszában.

Az Unreal Engine 5-öt használó játék igyekszik fotorealisztikus látványvilágot nyújtani és a miniatűr nézőpontból fakadó epikusságot adni a számunkra hétköznapi dolgoknak. Minden döntésnek következménye lesz, minden lépésünket taktikai és stratégiai szempontból kell majd mérlegelnünk. Egyelőre két dolog biztos: a 2024-es megjelenési év és a PC-s verzió. A teaser ugyan említést tesz konzolos verziókról is, de ezeket nem részletezte a francia kiadó.

 
4.
4.
Spazz Maticus
Hű...
Ezzel (mán' a régivel) mennyit játszottam gyerekkoromban..

Ezt ki fogom próbálni.
3.
3.
markoci555
nemtom hogy maradhatott ki nekem az a 2000-es játék, imádom az ilyet
2.
2.
Krumplistarkedli
Na ez tuti hogy Csonti Gaming uj kedvenc jateka lesz :D Jol is nez ki a jatek :)
1.
1.
crytek
Már elég régen be volt jelentve...steamen régóta wishlistes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...