Bejelentették a Crow Countryt

  • Írta: osan
  • 2023. október 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy igazi PS1-érát idéző alkotás készül a Crow Country személyében. Az SFB stúdió fejlesztésében készülő horrorjátékról videót is kaptunk, érdemes megnézni!

A túlélő-horroralkotásban Edward Crow eltűnését fogjuk kivizsgálni, aki a Crow Country nevű vidámpark tulajdonosa. Mióta Crow meglepetésszerűen bezárta vidámparkját két évvel ezelőtt, senki nem látta, viszont most egy rejtélyes fiatal nő, Mara Forest a parkba merészkedik, hogy felfedje a mutatványokkal telt hely és annak tulajdonosának rejtélyét.

Az SFB csapata – akiknek a Tangle Towert is köszönhetjük – egy igazán hangulatos és rémisztő történetet ígér, melyben ugyan kevés, de annál inkább emlékezetes karakterekkel fogunk találkozni. Adaim Vian, a játék kreatív igazgatója így nyilatkozott a készülő alkotásról:

Eddig ezt a túlélő-horrorjátékot kerestétek... Igazán különleges alkotásról beszélünk. Alig várom, hogy a játékosok is kezükbe vegyék.

Reméljük fel fog érni a játék azokhoz az elvárásokhoz, melyeket az idézett mondatok állítanak neki.

A Crow Country valamikor 2024-ben érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és PC-re, de már most is kipróbálhatjuk, hiszen elérhető a demó PC-re és PlayStation-konzolokra.

2.
2.
Nothing
#1: Egyetértek. Ez így túlságosan is rajzfilmes. Komolytalan egy horrorhoz.
1.
1.
GAMEROD
Jobb lenne ha az ilyen grafika csak választható feature lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...