Ütős kedvcsinálót kapott a RoboCop: Rogue City

  • Írta: szlav
  • 2023. október 25.
  • Videó
Link másolása
Az Xbox Partner Preview műsorán a RoboCop: Rogue City is beköszönt, mégpedig egy rövid, de iszonyatosan pörgős előzetessel. A megjelenés már a küszöbön!

Detroit legendás bádogseriffje hamarosan megkezdi a golyószórást: csupán egy hét választ el bennünket a RoboCop: Rogue City megjelenésétől. Akiket igazán érdekelt a játék (és a PC a választott platformjuk), azok természetesen már kipróbálhatták a demót, de a most bemutatott, akciódús kedvcsinálóról nekik sem érdemes lemaradniuk. Az igazság védelme kemény meló, de Murphy sosem retten meg - még akkor sem, ha a legfélelmetesebb ismerős ellenfelekkel kerül egy arénába.

A RoboCop: Rogue City november 2-án debütál PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

1.
1.
Doomsayer
Biztos ezzel sem fognak rekord eladásokat csinálni és bele is lehet majd bizonyára kötni... De én szerintem nagyot fogok benne menni :) Kérdés, hogy ki mit akar egy Robocop játéktól? Mert szerintem pontosan azt fogja hozni, mint a film annak idején. Kemény, ostoba, szándékosan túltolt és emellett szinte annyira komolyan vett, hogy az már eleve az önmaga paródiája is egyben... és pont ez benne a jó. Ebben a játékban tuti nem a komolykodás lesz a lényeg :) Én várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...