Itt a Prince of Persia: The Lost Crown hivatalos, új trailere

  • Írta: pandaril
  • 2024. január 4.
  • Videó
Link másolása
Hiába a stilizált látványvilág, az előzetes alapján úgy fest, hogy a népszerűn franchise feltámasztása egy elég sötét hangulatú Perzsiát tár majd elénk, ahol Qaf hegye az utolsó hely, ahol lenni szeretnénk.

A Ubisoft egyik legnépszerűbb sorozata a Prince of Persia, amelyből már jó ideje nem kaptunk új részt, így nem csoda, hogy a most januárban megjelenő, The Lost Crown alcímet viselő epizódra szegeződtek a tekintetek. A játék látszólag egy reboot lesz, miközben visszatérünk az oldalnézetes gyökerekhez. Az akrobatikus harc mellett klasszikus metroidvania-jegyek is erősek az eddig látottak alapján, de természetesen az időnek megint kulcsszerepet szántak a fejlesztők.

A játék hosszára biztosan nem lehet majd panaszkodni, ráadásul január 11-től elérhető lesz a demó is, így első kézből tapasztalhatjuk meg a kalandot. Ettől függetlenül egy valamit nem vitathatunk el: a Ubisoft mindent elkövet, hogy a játékot a köztudatban tartsa. A decemberben megjelent Avatar: Frontiers of Pandora kapcsán joggal érezhettük azt, hogy hiába egy AAA-játékról volt szó, ami még saját reklámblokkot is kapott a The Game Awards műsorában, mégis valahogy fű alatt érkezőnek tűnt.

A Perzsia hercegének megmentéséről szóló kaland úgy látszik, nem jut erre a sorsa. A Prince of Persia: The Lost Crown ráadásul mindenre megjelenik: 2024. január 18-án lesz elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switch-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...