Star Wars: The Bad Batch - friss előzetes az utolsó évadhoz

  • Írta: szlav
  • 2024. január 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Megvan a pontos dátum, február 21-én tér vissza egy harmadik, s egyben utolsó évadra a Star Wars-univerzum génmódosított klónkommandós osztaga. Látványos előzetessel készülhetünk a tripla premierre.

Dave Filoni jelenleg futó animációs Star Wars-sorozata hamarosan eléri a végső konklúzióját. Tegnap este érkezett a hír, miszerint február 21-én tér vissza a 99-es osztag, avagy a szerencsésen génmódosult klónok meglepően jól funkcionáló családja. A trailer alapján egy minden eddiginél intenzívebb és sötétebb hangulatú évadra számíthatunk, a fináléhoz közeledve emelkedik a tét, ráadásul visszatér egy-két ismerős arc is (a trailer végén a Clone Warsból ismerős Assaj Ventress is beköszön!).

Ahogy a bevezetőben már említettük, február 21-én tripla premierrel, vagyis egyszerre három epizóddal érkezik a Disney+-ra a Bad Batch harmadik évada. Ezt követően hetente érkeznek majd az újabb részek (április 3-án szintén duplaepizódot kapunk), vagyis a 15 epizódot számláló évad utolsó része május 1-jén kerül fel a streamingszolgáltató könyvtárába.

1.
1.
Kamukaze
Végre, már nagyon vártam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...