Idén teljes megjelenést kap a Satisfactory

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár a bemutató már lassan öt éve volt, korai hozzáférésben pedig játszható egy ideje, most úgy tűnik, hogy idén végre hivatalosan is megjelenik az 1.0-ás verzió.

A Coffee Stain Studios, a játék mögött álló fejlesztőcsapat egy roadmap videó keretein belül jelentette be, hogy a Satisfactory teljes megjelenést fog kapni idén. A Goat Simulator fejlesztői még a 2018-as E3 konferencián mutatták be a játékukat, ami 2019 óta korai hozzáférés státuszban játszható.

Az elmúlt 4 évben a játék nyolc komolyabb frissítést is kapott, az 1.0-ás verzió tartalmazni fogja a teljes sztorit és számos új elemet. A lenti videóban 3 perc 20 másodpercnél van a konkrét bejelentés. A végleges megjelenés előtt még lesz egy béta teszt, amire a játék honlapján lehet feliratkozni.

A hosszas fejlesztési folyamat mögött részben az is áll, hogy tavaly a teljes játékot átrakták Unreal Engine 4-ről 5-re, ezáltal pedig a Satisfactory lett az egyik első olyan indie játék, akinek ez sikerült.

A Steamen és Epic Gamesen elérhető, alienekkel fűszerezett gyárépítős játék már eddig is viszonylag nagy siker volt. A korai hozzáférés ellenére már eladtak 5,5 millió példányt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...