Sosem lesz PvP a Helldivers 2-ben

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 15.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis ezt állítja az Arrowhead Games Studios vezetőjének szerdai posztja, amelyben arra reagált, hogy a Helldivers 2 egy ilyen lépéssel az Call of Duty-tól tudna elszipkázni játékosokat.

Örök igazság, hogy soha ne mondja azt az ember, hogy soha, mert nem lehet tudni, hogy a jövő milyen meglepetéseket tartogat. Ugyanakkor mégis elkerülhetetlen néha ilyen kijelentéseket tenni, főleg, ha egy olyan sikerjátékról van szó, mint a Helldivers 2. Az Arrowhead Games Studios játéka várakozáson felül teljesít eddig úgy PlayStation 5-ön, mint PC-n, és bár nem volt zavartalan az indulás, a készítők gőzerővel dolgoznak a játék fejlesztésén és javításán még úgy is, hogy egyébként további fejlesztőkre van szükségük.

Az egész dolog onnan indult, hogy a játék sikerén felbuzdulva többen is CoD-gyilkosként kezdtek el rá hivatkozni. Egy X-felhasználó rámutatott, hogy a Call of Duty minden hibája ellenére egy több milliárd dolláros franchise több fejlesztővel, mint amennyit a legtöbb ember el tud képzelni, a Helldivers 2 pedig inkább egy AA-kategóriás játék, amit egy csapat készít. A játék minőségét és szórakoztatási képességét vitán felül állónak tartja a posztoló, viszont nem gondolta szerencsésnek ezt a fajta összehasonlítást.

Egy másik hozzászóló szerint a hosszútávú sikerhez és a hardcore CoD játékosok elcsábításához elengedhetetlen lesz egy PvP mód beillesztése a játékba. Erre reagált az Arrowhead CEO-ja, Johan Pilestedt, aki leszögezte, hogy soha nem kerül ilyen a játékba, mivel nem szeretnék toxikussá tenni a közösséget. Többen is ellenkeztek ezzel a kijelentéssel, miszerint toxikus játékosok mindenhol vannak, és a fejlesztők egyszerűen félnek meglépni ezt a szerintük sikert hozó lépést.

Pilestedten kívül több más játékos is kiállt a co-op lehetőségével megtámogatott PvE játékmenet mellett, hisz a Helldivers 2 alapkoncepciója szerint is a bogarak és a robotok az ellenség, nem a többi Helldiver, és nem is igazán tudtak elképzelni a kommentelők olyan koncepciót, amelyben működött volna a PvP játékmenet. Mind egy oldalon állunk ebben a háborúban, a demokráciáért és a Szuper Földért.

3.
3.
Doomsayer
PvP-zzen az, akinek hat anyja van és gyűlöli a videojátékokat :)
2.
2.
silkgoat
#1: nagy +1, elvbol nem megyek PvP-zni hogy a sok retardaltal kelljen jatszanom. jatszanak azok magukkal szepen. :D
Meg multiplayer cimekben (akar mmorpg-ben) is kerulom a PvP zonakat, mert nem okoz oromet kocsogokkel jatszani :D
1.
1.
Spazz Maticus
Előre is elnézést kérek most az alpári hangnemért, de legyenek szívesek menjenek már a f@szomba ezek a "kedves" minden qrva játékban "pévépéért, meg multiért" síró minden egyes címet ez alapján megitélő, minden szutyok "egynyári" ponyva idénycímet azonnal torokra kapó hülyegyerekek, nincs még elég multiplayerpvp f@s a piacon ?

Itt van megint végre egy igazán jó kis, az átlagból alaposan "kilógó" játék a piacon, latszik rajta hogy szeretettel, lelkesen, sok kreativitással keszült, nem is véletlen a sikere, a sok nyomorult meg CoD-ozik, meg "hun van mán a multipléyer pévépézik" azonnal, ahelyett hogy megköszönnék a készítőknek ezt az egyedi gane-et-amit egyébként tolnak egyfeszt-, még nekik áll feljebb, és b@szogatják őket hogy : "hunvanmánapévépé, csak gyávákvagytokbelerakni", az eszem megáll...XD

Mert ezeknek ez kell, meg a "lájfszörvisz"...
Meg a sok hulladék "AAA"- fos, amit mostanában kapunk...XD

Köze nincs a játéknak a CoD-hoz hálistennek egyébként, nem is tudom hogy melyik agyatlan hülye dobta ezt fel, csak azzal a felszínes megfigyelőképességgel, amivel az ilyen "lajfszerviszpévépéb#zik" rendelkeznek...XD

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...