Májusban érkezik PC-re Ghost of Tsushima: Director’s Cut

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazak voltak a hétvégi feltételezések, ma tényleg bejelentették a Sucker Punch szamurájos játékának PC-s változatát. A Ghost of Tsushima: Director’s Cut minden eddigi tartalmat megkap, a látványt pedig a számítógépekre igazítják.

Végre PC-re is ellátogat a Sucker Punch megannyi díjat bezsebelt nyitott világú akció-kalandjáték - a poént már mondjuk a múlt hétvégén lelőtték, ugye. A Ghost of Tsushima: Director’s Cut 2024. május 16-án landol számítógépeken - a csomag tartalmazza az alapjátékot, az Iki Island kiegészítőt valamint a kooperatív mókára kihegyezett Legends módot is.

A portot a Nixxes csapata rakja össze - többünk legnagyobb örömére! A PC-sek zárolatlan képkockasebességnek örülhetnek, a játék támogatja az ultrawide megjelenítőket 21:9-es és 32:9-es, de még a 48:9-es képarányt is, nem beszélve a három monitoros konfigokról sem. A felskálázási lehetőségek terén is el leszünk kényeztetve, hiszen az Nvidia-féle DLSS 3, az AMD-féle FSR 3 és az Intel XeSS is bekerül a kalapba, de az Nvidia DLAA és az FSR 3 Native AA is támogatva lesz.

A Steam Input jóvoltából a kontrollerek széles skáláját kézbe vehetjük, átvariálható gombkiosztás mellett. Még a DualSense haptikus visszajelzései és az adaptív triggerek is remekül működnek az új verzióval.

Ha előrendeljük a játékot akkor miénk lesz a Traveler's Attire és a Broken Armor skin, illetve a New Game Plushoz tartozó lovat is már idő előtt megkaparinthatjuk. Ha pedig összekapcsojuk Steam-fókunkat a PSN-hozzáférésünkkel az Archery Master’s Attire és Charm of Canine Recruitment is a miénk lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...