Megmutatta új MMO-ját a RuneScape alkotója

  • Írta: zoenn
  • 2024. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Andrew Gower 10 éven át dolgozott a Brighter Shores című új MMORPG-jén, amely bizony több ponton is hasonlít a fejlesztő korábbi klasszikusára, a RuneScape-re. A játék már 2024 harmadik negyedévében ingyenesen játszható lesz PC-n.

Tíz éven át dolgozott a Brighter Shores-en a legendás RuneScape alkotója, Andrew Gower. Az úriember új stúdiója, a Fen Research azt reméli, hogy 2024 harmadik negyedévében végre beérik a munkájuk és végre elstartolhat az MMORPG-jük, amely már az első naptól kezdve ingyenesen játszható lesz.

A leírás szerint egy elbűvölő, izometrikus nézőpontot használó RPG-ről van szó több száz órányi játékidővel, amely a rejtélyes és a varázslatok országában játszódik, rengeteg kipróbálható szakmával és minden sarkon valami újdonsággal.

Lesznek tipikus szerepjátékos funkciók, mint például az osztályok sorozata, melyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. Nem maradnak ki a képességfák és a mellékfoglalkozások sem a favágástól a kovácsolásig, az alkímiától a kereskedésig, minden. Természetesen a Brighter Shores középpontjában a folyamatos történet áll, amit a premier után időszakosan új tartalmakkal bővítenek Gowerék.

Válthatunk Premium Pass-t is, ami hasonló működési modellt kínál, mint a többi MMO. A ingyen játszók felfedezhetik Hopeportot és Hopeforestet, de a fizetős hozzáféréssel ellátogathatunk Mantuban bányájába és Crenopolisba is. Ehhez jön még egy egyedi karakternév, exkluzív páncélfestések, a névváltoztatás lehetősége és a játékosok közti kereskedés is.

A Brighter Shores már most a kívánságlistánkra tehető a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...