Három ingyenes játékot is megjelentetett a Bandai Namco

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A játékokat a cég újonnan felvett fejlesztői készítették el, és a tavalyi három címhez képest az idén globálisan elérhetők, továbbra is teljesen ingyenesen. Mindenkinek jó szórakozást!

A Bandai Namco, mint stúdió, nem egy teljesen homogén entitás, több kisebb alegységet is magába foglal. Ezek egyike a Gyaar Studio, ahol a Bandai Namco frissen felvett, újonc fejlesztői dolgoznak. Kvázi vizsgafeladatként pedig értelemszerűen játékokat kell fejleszteniük. Ezeket a címeket természetesen publikálják is. Ez a játékosok szempontjából azért lehet érdekes, mert teljesen ingyenes címekről van szó.

A stúdió tavalyi három játéka csak a japán közönségnek volt elérhető, az idei trió viszont globális megjelenést kapott. Nem kell túl komoly és mély alkotásokra számítani, itt főleg az alapvető dizájnelemeken a játékmeneteken van a hangsúly.

A három játék a következő:

  • NOTTOLOT – egy robotos, hackelős akciójáték, ahol ellenségein irányításával kell megszöknünk egy robotgyárból.
  • DORONKO WANKO – a törpespiccek annyira csúnyák, hogy az már cuki, ami pedig cuki, annak sok minden megbocsájtható. Például, ha összesározza a gazdája lakását.
  • BOOMEROAD – egyszerre egy kötöttpályás akciójáték, egyszerre egy pályaépítős sandbox és egy felfedezős, kincskeresős kalandcím a BOOMEROAD, ahol a csúszáshoz használt pályát mi magunk készítjük egy ereklye után kutatva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...