Tovább növekszik a Pokémon Go

  • Írta: osan
  • 2024. március 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Majd’ 10 éve jelent meg a Pokémon Go, a nemrég rendezett „Go Tour” pedig az egyik, ha nem a legsikeresebb hete volt a kiadónak. Most egy interjúban beszéltek erről, a játék jövőjéről és a közelgő frissítésekről.

Az Eurogamer interjújában a játék igazgatójával, Ed Wuval beszélgettek, melyből kiderül, hogy a játék még mindig növekszik és pár fontosabb kitűzött célt is felfedett Wu a tartalmakat illetően:

Nemcsak, hogy jó állapotban van, de növekszik is [a Pokémon Go]. Rengeteg erőfeszítést teszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy jó játék marad és a következő 10 évben is erős lábakon álljon...”

A megszerezhető Pokémonok számát is növelni szeretnék, Wu szerint az a cél, hogy az összes Pokémont a játékban tudják, azonban ezt jól akarják csinálni, a realitás talaján maradva. A tizedik évfordulóra természetesen frissítéssel készülnek, melyről elárulta, hogy az Avatar-rendszert is kicsit átdolgozzák.

Konkrétumokat alig osztott meg Wu, viszont azt elmondta, hogy a Nianticnak nagy tervei vannak 2024-re is és továbbra is számíthatunk majd új tartalmakra, eseményekre és lehetőségekre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...