Flint: Treasure of Oblivion - bemutatták az év végén érkező kalózos játékot

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy körökre bontott taktikai RPG-t jelentett be a Microid kiadó, valamint a Savage Level fejlesztőcsapat, akiknek ez az első játékuk. A játék 2024 végén érkezik majd.

A Savage Level csapatának ez lesz az első játéka. A stúdió elmondása szerint egy dupla A-s játékról van szó, amely 2024 negyedik negyedévében fog majd megjelenni PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n – számolt be a Gameinformer.

Az inspirációt Stevenson híres kalózregénye A kincses sziget adta. A játék során Flint Kapitány, Billy Bones első tiszt és az edzett legénység egy legendás kincs nyomába ered. A játék készítőinek ígérete alapján történelmileg pontos kalóz kalandot kapunk majd, egy kis fantáziával megfűszerezve.

A Savage Level ígérete alapján a körökre bontott harc mellett a tengeri viharok navigálása, a legénység megfelelő megválasztása is kulcskérdés lesz. A harcok során kártyákkal lehet majd aktiválni a különböző skilleket, illetve kell majd némi szerencse is, ugyanis kockadobások is befolyásolják a küzdelmet.

A történet narratívája képregényszerűen bontakozik majd ki előttünk, szövegbuborékok és rajzolt átvezetők formájában. A Flint: Treasure of Obliviont az Unreal Engine 5 hajtja, felülnézetes játék grafikai kidolgozottsága már az előzetesben is jól látszik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...