A héten tarthat szervertesztet az XDefiant

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 16.
  • Pletyka
Link másolása
Az eredetileg 12 órás tesztet valószínűleg kitolják az egész hétvégére. A Ubisoft már tartott egy ilyen próbát korábban, egyelőre nem erősítették meg a mostani teszt tényét.

A francia kiadó Call of Duty-szerű free-to-play FPS-éről az utóbbi időben annak a kapcsán hallhattunk, hogy késik, aztán megint késik, hogy végül bejelentsék, hogy késik. Ezért is örömteli hír, hogy várható egy újabb szerverteszt a játékhoz. Bár egy ilyen próbakör érkezését maguk a készítők is bejelentették, a pontos időpont egyelőre tisztázatlan.

Az Insider Gaming értesülései szerint nincs is messze a teszt, információik szerint április 19-én játszhatunk majd a játékkal, ráadásul a lap szerint a 12 órás teszt helyett három napot kapunk majd PC-n, Xbox Series X/S-n és PlayStation 5-ön. Az előző generációs verziókat állítólag törölte a kiadó.

Ebből sajnos továbbra sem derül ki, hogy mikor is fog megjelenni a játék teljes valójában, de nem lenne meglepő, ha tovább csúszna, akár az év második felére. Reméljük, hogy nem jut a Skull & Bones sorsára az XDefiant.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...