Megint csúszik az XDefiant

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 10.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft kompetitív FPS-ének megjelenése nem először csúszik, most a publikus próbaidőszak alatt felszínre került hibák orvoslása miatt tolják el megjelenési dátumot.

Még 2021-ben jelentették be a Tom Clansy's XDefiant címet viselő játékot, ami az évek során elhagyta az író nevét, cserébe kibővült a frakciók listája a Ubisoft többi franchise-ából. A nyílt bétatesztelés kapcsán a játékosok visszajelzései pozitívak voltak, viszont csak az idén kétszer csúszott a játék megjelenése: egyszer a konzoltanúsítási problémák végett, most pedig a béta során felmerült hibák javítása miatt tolják el a fejlesztők a megjelenést.

A készítők nagyon hálásak a visszajelzésekért, hisz azok nélkül számos hibát, ellentmondást vagy dizájnbeli problémát nem tudtak volna orvosolni, viszont a posztból kimaradt, hogy mi lenne az új megjelenési időablak. A leginkább a Call of Duty-hoz hasonlítható free-to-play FPS-ben a francia kiadó sorozataiból ismert frakciók közül választhatunk majd: Libertad (Far Cry), Phantoms (Ghost Recon), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division) és DedSec (Watch Dogs). A játékmenet a pörgős akcióra és a feladatorientált meccsekre épül majd.

1.
1.
Br1sk
nem akarják hogy hyperscape 2 legyen belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...