Vége a várakozásnak: május 21-én jelenik meg az XDefiant

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Bizonytalan hónapok után végre körvonalazódott a Ubisoft free-to-play vitatott sorsú lövöldéjének premierje. Mindhárom platformon május 21-én indul az XDefiant hathetes előszezonnal, 14 térképpel, 5 játékmóddal és 24 fegyverrel.

Megannyi csúszás, hallgatózás és a fejlesztést körüllengő kedvezőtlen előjelek után 2024. május 21-én végre megjelenik az XDefiant. A Ubisoft ingyenesen játszható multis lövöldéje PC-re az Ubisoft Connecten keresztül érhető el, de PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is elérhető lesz.

A kiadó megköszönte a legutóbbi szerverteszt résztvevőinek visszajelzéseit, így bátran küldi hadba a játékot egy hathetes előszezonnal, mielőtt a tényleges Season 1 kezdetét venné.

Minden pálya, ami a korábbi bétában benne volt, az a végleges verzióban is megtalálható lesz, ami összesen 14 térképet takar. Bekerül a kalapba egy új Ranked Mode Practicle Playlist is 4v4-es felállású Domination, Occupy, Escort és Zone Control módokban.

Ami a jövőt illeti, az előszezon után az XDefiant ráfordul a szokásos szezonális ütemtervre, azaz háromhavonta új fegyverekre, térképekre, eseményekre és új frakciókra számíthat a közösség. Az első évben további 4 frakcióval, 12 fegyverrel és 12 térképpel bővül a felhozatal.

1.
1.
sanada
Május 21-én jelenik meg a világ LEGUNALMASABB játéka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...