A Sea of Thieves uralta az európai PS5 letöltéseket áprilisban

Link másolása
Észak-Amerikában viszont a Helldivers 2-t töltötték le legtöbbször. A PlayStation 4-es játékok terén egyáltalán nem meglepő módon a Fallout 4 vitte el az első helyet.

A hivatalos PlayStation Blog osztotta meg, hogy melyek voltak Észak-Amerikában és az öreg kontinensen a legtöbbször letöltött PlayStation 5 és PlayStation 4 játékok. Az amerikai lista első helyén a jelen generációs letöltések esetében az Arrohead live service játéka, a Helldivers 2 áll. A Shift Up friss játéka, a Stellar Blade második, míg a Rare kalózos mókája, a Sea of Thieves a harmadik helyre került fel. A lista Európában kicsit más, itt a kalózok az első helyen végeztek, és ugyan dobogós helyen végzett a Helldivers 2, csak a harmadik helyre fért fel, az ezüst érem a GTA 5-é lett.

Ezek persze nem tűnnek elsőre érdekesnek, viszont a Sea of Thieves a negyedik Xbox-exkluzív, ami megjelent a PlayStation-konzolokra is. Az pedig, hogy konkrétan a hónap utolsó napján jelent meg, és még így is vezeti a letöltési listát, jól mutatja, hogy micsoda várakozás övezte a játék mutliplatform megjelenését (ha esetleg az előrendelési számok nem lettek volna egyértelműek).

Az előző generációs játékok esetében a listát az Amazon sorozatának köszönhetően második virágkorát élő Fallout 4 vezeti, a Minecraft és a Red Dead Redemption 2 pedig felváltva végzett a dobogó második, illetve harmadik fokán. A májusi adatok vélhetően arról is árulkodnak majd, hogy mennyire őrizte meg a népszerűségét nemcsak a Rare, de a Bethesda játéka is.

1.
1.
crytek
Na most kéne portolni a Forza, Flight Sim és Gears kolleckzió ps-re...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...