Íme, a Dead Cells-sorozat első kedvcsinálója

  • Írta: osan
  • 2024. május 19.
  • Videó
Link másolása
Animációs sorozat készül a népszerű metroidvania játékból, mégpedig attól a csapattól, akik a játék átvezetőiért, előzetesiért is felelősek voltak. Megérkezett az első trailer, franciául ugyan, de így is ígéretesnek tűnik.

Rengeteg izgalmas és szórakoztató trailert kaptunk már a Dead Cells-hez, mindegyik vagy a játék egyik fontosabb momentumát, vagy a hozzá érkező DLC-k valamelyikét mutatta be. Most pedig a trailereket készítő csapat, a Bobbypills egy egész, kisképernyőkre szánt sorozatot készít a játékból, melyben átélhetjük újra (és újra) a lángfejű hős kalandját ahogy lemészárolja a királyt és elpusztítja az átkozott Malaise-t.

A sorozat június 19-én debütál az ADN-en, egy francia streamingszolgáltatáson, azonban valamikor még ebben az évben számíthatunk angol verzióra is, feltehetőleg egy másik streamingplatformon – a Netflix nem lenne meglepő választás, ha már a kínálatukban a játék is szerepel.

Maga a játék pedig nemrég kapta meg utolsó frissítését, azóta mindkét csapat, akik a Dead Cells-ért voltak felelősek áttértek új projektekre. A Motion Twin a Windblown-t készíti, míg az Evil Empire az új Prince of Persia-játékkal foglalatoskodik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...