A 2K készítheti a következő FIFA-t

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
Az Electronic Arts és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség szakítását követően tátongó űr betöltését a szintén sportjátékairól ismert 2K töltené be, bár egyelőre hivatalos megerősítést nem nyert a dolog.

Egy több évtizedes sorozat szakadt meg a FIFA 23 után, amikor is az EA és a FIFA útjai külön váltak. Ennek apropóján a kiadó nemcsak egy új focis játéksorozatot, de egy új sportjáték brandet is alapított, ami eddig úgy fest, hogy jól muzsikál. Viszont a labdarúgó-szövetség így hivatalos játék nélkül maradt, ami valószínűleg érezhető bevétel kiesést is jelent.

Egy friss pletyka szerint már meg is van az új fejlesztő és kiadó is. A játékot a 2K fogja elkészíteni, és várhatóan még az idén megjelenik FIFA 2K25 címen. A poszt szerint a megjelenés még a 2026-os világkupa előtt megtörténik, igaz, a hivatalos esemény csak jövő nyáron lesz.

Bár hivatalos megerősítést nem nyert egyelőre a dolog, arról már korábban is lehetett hallani, hogy a FIFA és a 2K tárgyalásokat folytatnak egy lehetséges kooperációról. Ha másért nem is, akkor már csak az egészséges konkurencia miatt is jó hír lenne a FIFA 2K25 hivatalos megerősítése.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...