Kiszivárogtak a Asus ROG Ally X specifikációi

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
Még nem tudjuk, hogy pontosan mikor érkezik a második generációs Asus ROG Ally, annyi biztos, hogy még idén. A legfrissebb szivárgásból kiderült, hogy milyen hardver lapul a motorháztető alatt. Az aksija tovább fogja bírni.

Az Asus ROG Ally X-et egy erősebb revíziója lesz a korábbi modellnek, azaz több szempontból is hasonló lesz hozzá, hiszen ugyanazt a Ryzen Z1 Extreme APU-t használja 8 Zen4 maggal és 12 RDNA3 CU-val, valamint a kijelzője sem változik, marad a 7 hüvelykes, 120 Hz-es 1080p-s képernyő.

A VideoCardz jelentése szerint a ROG Ally X két fő ponton fejlődik, de ezek bizony hangsúlyos tényezők. Az első az 80 Wh-s akkumulátor, ami az eredeti Ally kapacitásának dupláját jelenti, azaz jó pár órával tovább bírja majd szuflával. A memória is fejlettebb lett, már 24 GB-os LPDDR RAM került bele, ami jelentős előrelépés.

Ezen kívül az új készüléket egy második USB-C porttal is kibővítik, illetve körülbelül 70 grammal lesz nehezebb az elődjénél, és nagyobb aksi miatt 4,5 mm-rel vastagabb is lesz.

Hogy pontosan mikor kerül a boltokba az Asus ROG Ally X, még nem tudni, de a következő napokban bizonyára többet is elárul erről a tajvani gyártó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...