Számos újítás érkezik a Warframe-be

  • Írta: osan
  • 2024. június 2.
  • Videó
Link másolása
A napokban a Warframe fejlesztői élőközvetítést tartottak, melyben számos új tartalomról esett szó, mint egy új Warframe, új küldetés, egy új játékmód, új arkánák, augmentációk, klánküldetések és több javítás is.

A Digital Extremes méltán híres kooperatív sci-fi lövöldéjébe számos újítás érkezik még ebben a hónapban: egy új Warframe, egy új játékmód, az Ascension, különféle arkánák és augmentációk, illetve klánküldetések is érkeznek a frissítéssel, ami egyébként különféle javításokat is tartalmazni fog.

A legújabb küldetés a The Jade Shadows nevet fogja viselni és általa jobban megismerhetjük a titokzatos karaktert, a Stalkert. A Stalker már egy ideje velünk van a Warframe világában, de eddig homály fedte történetét, most azonban ez meg fog változni.

A The Jade Shadows frissítés június 18-án érkezik az összes olyan platformra, melyeken elérhető a játék is. Érdekesség, hogy februárban iOS-eszközökre is elérkezett a Warframe, így már Apple készülékein is várhatjuk az újdonságokat tartalmazó fájlcsomagot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...