Nincs megállás: Like a Dragon: Yakuza-sorozat is készül az Amazonnál

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Fallout és a Tomb Raider után a Like a Dragon: Yakuza is élőszereplős adaptációt kap az Amazon Prime Video-n. A bejelentés váratlanul ért bennünket, és már nincs is messze az októberi premier sem.

Derült égből villámcsapásként érint minket az hír, miszerint októberben érkezik az élőszereplős Like a Dragon: Yakuza-sorozat a Prime Video-ra. A leleplezés a semmiből jött, ám a Fallout és a közelgő Tomb Raider adaptációja bebizonyította, hogy van igény minőségi tévés feldolgozásokra. A sort tehát a Sega klasszikusa folytatja a platformon.

Először maga a játék fejlesztője, az RGG Studio osztott meg egy posztert az X-en, minden előszó nélkül, ezen már látható az dátum és az, hogy a Prime Video-n debütál a széria, azaz világszerte október 25-én.

A sorozat ikonikus főszereplőjét, Kazuma Kiryu-t Ryoma Takeuchi alakítja, akit eddig leginkább szinkronmunkáiról ismerhetünk, Japánon kívül nem igazán láthattuk élőszereplős produkciókban - eddigi pályafutása során is leginkább a TV-ben láthatták a szigetországiak. A rendező a rutinos Masaharu Take lesz.

A sztori két idővonalon halad, 1995-ben és 2005-ben követi nyomon Kiryu életét, barátságait és az alvilágban betöltött szerepét.

A casting ugyan nem váltott ki ovációt a rajongókból, de sokan egyetértenek abban, hogy inkább megvárják a végeredményt és azután mondanak ítéletet. Mi is ezt ajánljuk mindenkinek.

3.
3.
Anti crytek
Végre, a kedvenc videójátékomból sorozat készül! Csakhogy én nem fogom a Prime-on megnézni, megvárom, amíg díszdobozos blu-ray kiadása lesz!
2.
2.
hedzsooo
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon várom, mert nagyon szeretem a Yakuza franchizet! Viszont azt olvastam másutt, hogy csak 6 részes lesz, ez viszont elszomorít. Ez nagyon rövid.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...