Hogwarts Legacy - ez vár ránk nyáron

  • Írta: osan
  • 2024. június 5.
  • Videó
Link másolása
Számos kicsi, de hasznos újítás érkezik majd az Avalanche stúdió népszerű Harry Potter-játékába (melyben Potter nem tűnik fel) és ezekről most egy videóban beszélnek. Érdemes megnézni, hogy mire is számíthatunk majd júniusban.

Már pár napja lehet tudni, hogy holnap, azaz június 6-án érkezik a nyári frissítés a Hogwarts Legacy-hez, melyben végre megérkezik a fotómód, vele együtt pedig temérdek póz és egyéb lehetőség, hogy minél változatosabban élhessük ki kreativitásunkat a varázsvilágban, így a fókusszal, a rekeszértékkel, az expozícióval, a szemcsékkel és különféle filterekkel is elszórakozhatunk majd.

A frissítésnek hála továbbá lehetőségünk lesz újra osztani képességpontjainkat, illetve – ahogy azt már májusban is tudni lehetett – az eddig PlayStation-exkluzív küldetés, a Haunted Hogsmeade Shop Quest minden platformon elérhető lesz.

Kozmetikumokkal is el leszünk látva, hiszen ingyenesen megszerezhetjük az Azkaban Prisoner öltözetet és kabátot, a The Glasses That Livedet, továbbá miénk lehet majd a Lavender Borealis seprű és az Onyx Hippogriff hátas is. Június 6-án már tölthetjük is a frissítéscsomagot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...