SGF 2024: Káprázatos előzetessel jelentkezett a Black Myth: Wukong

  • Írta: szlav
  • 2024. június 7.
  • Videó
Link másolása
Egy rövid, de piszkosul látványos CG előzetessel emlékeztetett minket arra a Game Science csapata, hogy augusztusban megjelenik a Black Myth: Wukong. Az alaphangulatot megadta a trailer, az biztos.

A Nyugati utazás alaptörténetét és a kínai mondavilágot alapul vevő soulslike akciójáték több éve visszatérő jelentkező, hamarosan azonban elérkezik a megjelenés napja. A Black Myth: Wukong augusztus 20-án debütál PC-n és PlayStation 5-ön, erre készülve pedig egy gyönyörű CG előzetessel kezdhetjük az alapozást. A tényleges játékmenetből ez persze sokat nem árul el, de a hangolódáshoz tökéletes az anyag.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
hedzsooo
Ez is #GOTY2024 nalam, meg a KCD2 is! :D Es hol van meg az ev vege... xd

Van meg par igen igeretes projekt ugye, mint pl. ugye az uj Dragon Age jatek... Meglatjuk, meglatjuk. :)

Amugy meg tenyleges jatekmenetbol mar annyi video van, hogy Dunat lehet vele rekeszteni, talan linkelhetettek volna is a cikkben parat ha mar felemlegetitek.
Ez termeszetesen 1 pre-order/elorenedeles elerhetosegenek a beharangozasara szolgalo rovid de hangulatos CGI elozetes, ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...