SGF 2024: Ma érkezik az Alan Wake 2 első DLC-je

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Szintén a mai naptól előrendelhetővé válik a játék Deluxe Editionjének fizikai adathordozós változata, illetve egy gyűjtői csomag is, amelyek majd az ősszel jelennek meg.

A Remedy tavalyi sikerjátéka, bár nem termelt még profitot, egyértelmű közmegbecsülésnek örvend, és rajongók tömegei várják, hogy mikor kapnak még többet az őrült, sötét kalandból. Arról már korábban is volt szó, hogy érkeznek majd DLC-k az Alan Wake 2-höz, sőt az is kiderült már pár napja, hogy a Summer Games Fest műsorán fogják majd ezeket hivatalosan bejelenteni.

Arról viszont nem volt szó, hogy a játék minden előzetes nyilatkozat ellenére kap fizikai kiadást, legalábbis a Deluxe Edition, ami október 22-én jelenik majd meg. Érkezik egy gyűjtői kiadás is, ez viszont csak novembertől lesz kapható, viszont közös a két verzióban, hogy mindkettő június 8-tól, azaz a mai naptól válik majd előrendelhetővé.

A bejelentést végző Sam Lake viszont az igazi meglepetést viszont a Night Springs nevű DLC-vel okozta. A három epizódban ismerős karakterek bukkannak majd fel furcsa, bizarr vagy egyenesen rémisztő szituációkban, és ami a legjobb, hogy szintén a mai naptól már elérhetővé válik.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
xanatos0911
#1: Az Epic a kiado. Beleert mar a bilibe a kezed?
1.
1.
crytek
Na már kezdenek kigyógyulni az agyhalálból kezdik pedzegetni ,hogy lehet kicsit a bevételt növelni kiadják lemezen... segítek még nekik s-el kezdődik és team-el folytatódik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...