SGF 2024: A Summer Game Fest során jelenthetik be az Alan Wake 2 kiegészítőjét

  • Írta: osan
  • 2024. június 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy X-poszt alapján nagyon valószínű, hogy a június 7-ei Summer Game Fest-műsor során fogják hivatalosan bejelenteni az Alan Wake 2 első kiegészítőjét, ami a Night Springs nevet fogja viselni és a játékban megtalálható TV-műsorra fog koncentrálni.

Az Alan Wake-univerzumban megtalálható Night Springs TV-műsor egyértelmű referencia az Alkonyzónára, illetve a Twin Peaks-re is. A Remedy már megerősítette, hogy a játékhoz készülő első DLC is a TV-műsor címét fogja viselni, az viszont még tisztázatlan, hogy milyen minőségben lesz majd hozzá köthető.

Egy mostani X-poszt alapján azonban nem kell már sokat várnunk, hogy többet is megtudjunk a készülő kiegészítőről, hiszen a június 7-én, a Summer Game Fest alkalmából valószínűleg lerántják majd róla a leplet és akár egy videóval is előállhatnak az alkotók.

Az Alan Wake 2 egyébként megjelenése óta még nem termelt profitot, sőt a Remedy háza tájáról más rossz hír is érkezett: elkaszálták a Project Kestrelt.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...