Outer Wilds: Archaeologist Edition - újra lemezre írják a PS5-ös változatot

Link másolása
Kellemetlen meglepetésben lehet része azoknak akik fizikai formában vásárolták meg a Mobius Digital felfedezős sci-fijét a Sony jelen generációs konzoljára, ugyanis rossz verzió került fel a lemezre.

Probléma adódott a Mobius Digital felfedezős science-fiction kalandjátékának, az Outer Wilds: Archaeologist Edition-nek a Playstation 5-ös lemezes változatával. Egész konkrétan a játék rossz verziója került fel az adathordozóra, ami így nem tartalmazza az Echoes of the Eye című kiegészítőcsomagot. A játék kiadója, az Annapurna már megtette az intézkedéseket és egy közleményben tudatták, hogy már neki láttak a probléma megoldásának.

A poszt alapján két lehetőséget kínálnak a játékosok számára, az egyik, hogy egy digitális voucher segítségével updatelhetik a játékot a megfelelő verzióra. Ezt a fizikai formátumért felelős iam8bit weboldalán tehetik meg. A másik, hogy becserélik a lemezt az új kiadásra.

Az Outer Wilds eredetileg 2019-ben jelent meg PC, Xbox One és Playstation 4, majd 2022-ben Xbox Series X|S és Playstation 5, végül pedig 2023-ban Nintendo Switch platformokra.

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...