Starfield: Shattered Space - betekintő a kiegészítőbe

Link másolása
Közel 10 perces videóval készültek a fejlesztők, amiben bemutatják mi vár ránk a Starfield közelgő sztori kiegészítőjében, ami a Va’ruun ház szülőföldjén játszódik majd.

A Bethesda elárulta, hogy a Shattered Space egy teljesen elszeparált, kézzel készített környezetben várja a játékost, a House Va’ruun frakcióra különösen jellemző a titokzatosság, és ez a tulajdonságuk a szülőbolygójukat is jól leírja. A DLC felépítését tekintve a sztori kizárólag erre a bolygóra szorítkozik, minden küldetés és mellékküldetés itt érhető majd el, de ettől függetlenül lehetőség van bármikor elutazni máshova.

Az ígéret szerint a hónap végén egy mély és összetett sztorit kapunk, az új bolygón a végére járhatunk a nagy kérdésnek, hogy sikerült a civilizációtól távol túlélnie a Va’ruun ház frakciójának. Az alapjáték egyik fő vonala az emberiség tudás utáni vágya, itt pedig megtudhatjuk mi történik, ha valaki nem ismeri a határokat és túlzásba viszi a kutakodást. A gravitációs hajtóművekkel végzett titkos kísérleteknek borzalmas vége lett, és egy szakadást eredményezett a tér-idő kontinuumba, ami nem tett jót Dazra városának, ezután játszódik pár héttel az incidens, ami a videó alapján igazán izgalmasnak ígérkezik. 

A Starfield: Shattered Space szeptember 30-án érkezik Xbox Series X|S és PC platformokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...