Jól kerestek a készítők a Diablo IV-gyel

Link másolása
Csak a mikrotranzakciókból 150 millió dolláros bevételt szereztek a Blizzard játékából, annak megjelenése óta pedig több mint egymilliárd dollár folyt be a céghez.

Azt már a játék tavalyi megjelenésekor tudtuk, hogy piszkosul jól keresnek vele a készítői, hisz állítólag pár nap alatt 666 millió dolláros bevételt produkált. Ugyan tavaly még számos kérdőjel keringett a játék kapcsán, már április óta elérhető az Xbox Game Pass részeként, igaz, az új árazási szintek közül csak az Ultimate-ben érhető már csak el.

Harrison Froeschke termékmenedzser LinkedIn-posztja alapján a Diablo IV megjelenése óta 150 millió dolláros bevételt generált csak a mikroztranzakciókból, és a játékból származó teljes bevétel átlépte az egymilliárd dollárt. Froeschke fiókja, és vele együtt a poszt is már elérhetetlen, viszont a Gamepressure munkatársai még időben elcsípték azt. Ezek alapján a tavaly júniusi megjelenés óta nagyjából 350 millió dolláros bevételt termelt a játék, vélhetően az a 150 milliós bevétel is ez idő alatt keletkezett.

Minden jel szerint a live-service jellegű játék beváltotta a Blizzard reményeit, és az októberben érkező Vessel of Hatred esetében is hasonlóan jó eredményekre számíthatnak. Bár a kezdeti pozitív fogadtatás egy általános kiábrándulás követte, a Diablo IV immár öt szezonon keresztül igyekezett visszahódítani a játékosokat, most úgy tűnik, hogy a Diablo III-at idéző legújabb frissítéssel ez sikerülni is fog, így a kiegészítő érkezését újra teljes lendülettel várhatja a Blizzard.

8.
8.
DarkLord
#6: A 2 mai szemmel meg felújítva se nagy szám amúgy, de akkor mikor kijött egésznap nyomtuk a Baalrun-okat, ami megint mai szemmel nézve...egy lszar kategória :D De az 20+ éve volt és ugye az igények most az egekben vannak mindenkinél és bármit csinálhatnak az úgysem lesz jó. Pedig a 4 például sztori mesélésben nagyon jó, látványa szintén jó, egy-egy szezonban 2 hetet játszani, még mindig élvezetes. Igaz a lvl 100 után baromi unalmas ugyanazokat a dungeonokat csinálni csak mást farmolva, mondjuk most ez az Infernal Hordes elég jó, ott fejlődtem fel nagyon hamar 100-ra, de utána annak is elveszik a varázsa a lényeg, hogy baromi hamar el lehet érni a lvl 100-at és utána egy szempillantás alatt üresedik ki a játék. Ezért jó 2 hét egy-egy szezonban. Utána pihenő azt újra elővenni.
6.
6.
Khaszás
#4: Hát akkor nem tudom valamit elnézhettél/nem a te stílusod :) lvl12 körül már van leap vagy rush (tömegbe ugró/rontó és társai) de lvl 4 körül Upheavel elég tömegpusztitó tud lenni ha jól pozicionálod! :)Szerintem Barb az egyik legélvezetesebb leveling tapasztalat (mondom én aki sose szerette a barbot :D ) Valamint a legendary elég sokat számit. Nyilván nem tökéletes. De szerintem jó. D2 a legjobb a szériából de valószinüleg a mai generációnak az is dög unalom :D Néha magam sem értem,hogy hogy tudtam ennyit elötte ülni:D :D De attól még előveszem néha 1-1 season-ra vagy is most már a D2R-t :P :D
5.
5.
Shadowclaw891
A 4. Diablo az elsō volt amit félúton abbahagytam. Semmi hangulata és varázsa nem volt a játéknak csak egy lelketlen rpg-nek éreztem ami hozza a kötelezöt de semmi többet.
4.
4.
crytek
Soha egyetlen diablovsa sem játszottam...most a game pass miatt ugye a IV el játszom.
Diabló előélet nélkül csak amiket a régiekről halottam én sokkal többre számítottam.
Igaz nem toltam vele sokat ha jól emlékszem 20 as szinten lehetek..de eddig ez egy semmi így szó szerint. Mész jönnek rád legyakod őket bemész egy barlangba azt jönnek rád ezren kitisztítod mész tovább.. Ráadásul barbárral vagyok egyelőre semmi jó képessége nincs hogy mondjuk beleúgrik a tömegbe azt csap egy izmosat atomsokat aebezve mindenkin. Lehet később lesz neki ilyen de így csak simán csapkodni ezer ellenfelet elég sívár. Kb nulla beleélés faktora van a játéknak.
Egy Titan Questet 10* jobban élveztem pedig abban se kell a világot megváltani gameplay ügyileg..

(Acsikat én sose szoktam nézni mit mire ad addig amíg végig nem viztem egy játékot de itt elképzelni se tudom mire adhat mert egy dbot se kaptam eddig ...)
3.
3.
olymind1
Kiegészítő már accountban van, de az alapjáték és a kiegészítő is basic edition, shop-ot se látogatom, premium seasonal battle pass-t se vettem hozzá 1x se, szóval rajtam sem kerestek az biztos :D
2.
2.
almaspite
Eljutottunk oda, hogy 60 dollár a játék a kiegészítő meg 45$ az alap csomag.

Plusz van a játékba microtransaction a skin-nek kétszer drágábbak mint más játékban. Tartalom kevés, az öt karakter kevés. Már rég adniuk kellett volna új karakter a játékhoz és új képességeket.

Az a fontos hogy az embereknek minden hulladékot el lehet adni amiben szereppel a blizzard logo diablo néven.
1.
1.
pszihoapu
"Jól kerestek a készítők a Diablo IV-gyel"
sztem a keszitok kerestek ezen a legkevesebbet. a vazetoseg meg a kiado viszont zsirosra tomi magat zsevel, szokas szerint. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...