Offline módot kap a The Crew 2 és a Motorfest

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft és az Ivory Tower nem szeretné újra elkövetni a The Crew első részének hibáját. A fejlesztők már dolgoznak az offline módon, ami biztosíthatja majd mindkét autós játék örök életét.

Sajnos számtalanszor szembekerültünk már az ismerős helyzettel: lejáró licencdíjak, fenntarthatatlan szerverköltségek vagy egy-egy vállalat bezárását követően gyakran előfordul, hogy egy kizárólagosan online játszható cím szerverei leállnak, ezzel pedig végleg elérhetetlenné válik az az adott termék. Így járt a The Crew is, a Ubisoft MMO-sított versenyjátéka tavaly decemberben került törlésre a digitális piactereken, idén tavasszal pedig a szerverek lekapcsolásával végleg játszhatatlanná vált.

A széria fejlesztőcsapata, az Ivory Tower azonban leszűrte a tanulságot az esetből, a legújabb The Crew Showcase adás folyamán pedig elárulták: mindenképp el szeretnék ezt kerülni az újabb folytatások esetében. A csapat kreatív igazgatója, Stephane Beley azt nyilatkozta, hogy a stúdió határozott célja, hogy bebiztosítsák a The Crew 2 és a The Crew Motorfest jövőjét, így jelenleg olyan megoldásokat keresnek, amellyel offline módot implementálhatnak mindkét játékba.

Piszkosul olcsó most a The Crew 2

Ha eddig kimaradt volna a The Crew 2, akkor itt a tökéletes alkalom arra, hogy bepótoljátok a nyílt világú versenyzést földön, vízen és a levegőben. Szeptember 23-ig ugyanis mindössze 1 euróért szerezhetitek be az alapkiadást Steamen. Csapjatok le rá!

6.
6.
sasncore
#5: Meglátjuk. Az előz rész meg volt... Hiszem ha látom, adják ezt még ingyen, veszek inkább egy sört, úgy is ott a Forza.
5.
5.
crytek
#4: Nem lesz ugyanis ezzel van tele minden hogy ez is és a motorfest is kap offline opciót...
4.
4.
sasncore
#2: 'Steam kártyazsetonból be is húztam ennyit megért.'


Csak óvatosan, lassan ez is offline lesz, most még lehúznak mindenkit aztán unplug&power off..........
3.
3.
olymind1
"A Ubisoft és az Ivory Tower nem szeretné újra elkövetni a The Crew első részének hibáját."

Az nem az 1. rész hibája hogy nincs benne offline mód, hanem teljes egészében a fejlesztőké és a kiadóé, hogy nem készítettek hozzá offline patch-et.
2.
2.
crytek
Steam kártyazsetonból be is húztam ennyit megért.

Úgy néz ki a felháborodás meg a per felnyitotta a szemüket. Crew 1-nek is adhattak volna ilyen offline modot.
Lassan 10 euro alatt a részvényeik ára... remélem AC-ekkel is lesz ilyen 1euros akció :)
1.
1.
gegory
A jó qrva anyukat. Pénzért megveszem majd lekapcsolják aztán van pofájuk, hogy belebegtessék, hogy "talán" a következő részben "lehet", hogy "esetleg" bele teszik az offline lehetőségek "később". Remélem, hogy az az EU petició sikeres lesz és szénné sz0patják ezeket a mocskos sz3métláda játékfejlesztő cégeket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...