Visszatérhet a Concord

Link másolása
Úgy tűnik még sincs minden veszve a Sony hero-shooter játéka, a Concord esetében. Az óriási buktának elkönyvelt játék a leállítását követően frissítést kapott a Steamen.

Múlt hét pénteken, két hét után sírba szállt a Sony hero-shooter játéka, a Concord, amivel beírta magát a legnagyobb gaming bukások történelmébe. Most azonban úgy tűnik, hogy van esély a visszatérésre, ugyanis frissítést kapott a Steamen. Erre a Valve platformjával foglalkozó weboldalon, a SteamDB-n lehet rábukkani, ahol kevesebb mint egy napja több frissítést is kapott a Concord egy bizonyos sonyqae nicknevű felhasználó jóvoltából.

Továbbá néhány nappal ezelőtt már érkezett pár update, ezek sonyqae_shipping-től szármáznak. Nem igazán kell sokat gondolkodni azon, hogy vajon kit vagy inkább mit takarhatnak ezek a nicknevek. Ezek alapján a Sony még nem mondott le teljesen a tragikus sorsú FPS-ről és tervezi, hogy valamilyen módon feltámassza azt.

3.
3.
delphijos
#1: Hát minimális esély van ha ingyenes lesz, 40-et nem fognak költeni egy ilyenre az emberek hogy “hátha megveszi más is” de aki szereti az ilyet, ingyen lehet tesz vele egy próbát.
2.
2.
Ooorky
#1: Maradéknak meg ott a Paladins.

Az is tény, hogy nem Concord volt az első heroshooter ami nagyot bukott, ott volt az agyonreklámozott próbálkozás CliffyB-vel, a LawBreakers is. Mondjuk azt böcsületből 1 évig a piacon tartották lelövés előtt.
1.
1.
Neo1989
Szerintem felesleges 700 ember volt a legtöbb aki játszott vele egy időben.
Egyébként meg már ebből a műfajból telítve van a piac. Az Overwatch kb az összes ilyen játékost behúzta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...