Leépítések a Rocksteadynél

Link másolása
A stúdió több mint felét lapátra tették a Suicide Squad: Kill the Justice League sikertelensége miatt. Volt olyan fejlesztő is, aki éppen szülési szabadságon volt, amikor jött a rossz hír.

Az idei év egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb bukása egyértelműen a Rocksteady antihősös akciójátéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League volt. Az ígéretes koncepció botrányos megvalósítása pedig most újabb áldozatokat követelt. Ennek következtében igencsak megcsappant a létszám a stúdió háza táján az elmúlt egy hónap folyamán, aminek egyértelműen a játék sikertelensége volt az oka.

A DC-antihősöket főszerepben felvonultató cím bukása miatt ugyanis a csapat több mint felét lapátra tették, így 33-ról 14-re csökkent az alkalmazottak száma. Volt olyan fejlesztő is aki éppen szülési szabadságon volt, amikor elbocsájtották.

A Suicide Squad: Kill the Justice League 2024 február 2-án jelent meg PC, Xbox Series X/S és Playstation 5 platformokra.

11.
11.
crytek
#10: Multicég = külvilág számára látszólag minden fasza. Aki ott dolgozik annak mondják ott ne hagyd ilyen jó helyed sehol se lesz
Multicégnél dolgozók = el se hiszed hogy milyen dolgok vannak
10.
10.
Ooorky
#9: Pödig azt hinné az ember multiknál máshogy megy.
9.
9.
sasncore
#5: Mégis kin? Nálunk is egyértelmű az irány, ERSTE Hungary: fogd be a pofád. Mert feltettem egy kérdést egy előadáson. Magas rangú vezető a gazdasági kérdésre nem tudott megfelelően reagálni, meg kérdezte vezetőmet privátban nem e akar kirúgni. Erre vezetőm félre hívott tűnjek el szem elől, itt nem szokás kérdezni, majd elfelejti z illető. Más cégnél szocializálódtam... De most már látom hogy megy ez..
8.
8.
crytek
#7: "kutya se reagál a kommentjeidre"

Legboldogabb lennék a földön... de hát ugye nem bírjátok megállni,mert ugye nagy okosak vagytok és az okos ember ismérve a direkt kötekedés ezt tiszta sor... Elemzed is amiket leírsz? Mert poénnak jó másnak nem nagyon

"Ha csak a nevedet meglátja az ember az oldalon, elkapja a rosszullét, mert tudjuk mind, milyen szinten mozog a logikát, és az arra adott érvelésed"

Részemről ugyanez van mert ilyen nyomorult emberek nincsenek minden sarkon a való életben szerencsére... de érdekes mod amikor ti kommenteltek bármihez ami nekem nem tetszik esetleg én miért nem megyek oda beugatni nektek? Megtehetném ,de én meg tudom állni...de hát nektek ez okoz örömet ez egyértelmű.

Utolsó mondatod már majdnem meghatott ennyire nagyra azért ne tartsad magad... ha több olyan lenne mint én akkor lehet nem 80$ lenne egy szaros game hanem csak 20 még mindig...de ja köszi remélem majd 200$-t is veszed hogy ingyen tolhassam :)
7.
7.
csoki0619
#4: Ezt az ócska dumát copy paste-eled minden veled szembe megfogalmazott kritika ellen. Nincs is ezzel semmi gond, H te ilyen "érdekesen" állsz dolgokhoz, de mikor huszadjára kapod ugyanazt a kritikát ezen az oldalon nálam százszor okosabb emberektől, és ezt a sablon dumát kell végigszenvedni, akk ne csodálkozz h a kutya se reagál a kommentjeidre. Mert amúgy ez van, egyre kevesebb embert mozgat meg a defektes gondolkodásod, sokat el is ijesztettél már innen, egy lejtmenetnek vagy te a legfőbb okozója, amit remélem az oldal szerkesztői minél előbb észrevesznek, mert kár lenne ezért a közösségért. K.rva unalmas vagy, senkit nem érdekel a véleményed sem, butaságokat is beszélsz a legtöbb esetben, ne rontsd itt tovább a levegőt.

És ne gyere nekem azzal h azt írsz amit akarsz, meg ha nem tetszik, nem kell reagálni. Ha csak a nevedet meglátja az ember az oldalon, elkapja a rosszullét, mert tudjuk mind, milyen szinten mozog a logikát, és az arra adott érvelésed.

Plusz, mi idejövünk egy általunk kedvelt témával foglalkozó oldalra, tájékozódni, érdeklődni, érdemi beszélgetést folytatni(bár az itt manapság nem divat, főleg mikor veled beszélget az ember) és te fogadod a komment szekcióba az esetek 80%-ban az embert, azzal h te mennyit spórolsz azon, amit annyira szeretsz, h hogyha rajtad múlna tönkre is mehetne, de hála istennek mi marhák megoldjuk neked az ingyen mókát.
6.
6.
crytek
#5: Gondolom azért amiért az itthoni sírógépek hogy jajdeszar a munkánk de hát ha váltani kéne akkor már hirtelen jó...
Kiadták a munkát és elvégezték ennyi.Vezetők a hibásak mert ezek nélkül az emberek nélkül is ezt csinálták volna...mert szerintük ez szépen hozott...volna :)

5.
5.
Hunszi
Azért álljunk meg egy pillanatra, megértem, hogy kell fikázni a kiadót, de azért az a 19 ember a fejlesztési folyamat során miért nem állt fel, hogy srácok...ebből baj lesz, valamit találjunk ki, és gondoljunk újra. Itt benne volt mindenki, hogy a játék olyan lett, amilyen. Ez nem csak a kiadón múlt.
4.
4.
crytek
#3: A gond az hogy te nem rúgsz hanem oltári nagy baromságokat írsz...
"Azzal h te és társaid nem vagytok hajlandóak a minőséget megfizetni"
Wukong atomvilágsiker... és nem vettem meg.. Na most mi a rák van? Hé várjuk a BG3-at se vettem meg sőt azt sose fogom még kiprobálni sem...itt is csupán egy gond van világsiker a játék...
Háláljam meg a fejlesztők munkáját akik jelen esetben egy ótvarhoz asszisztáltak? Te se hiszed el amiket leírtál.

Előre sajnálom a Lidl-t és csak reménykedni tudok hogy az elkövetkezendő napokban nem jelentenek csődöt ugyanis sárga címkés kakaós tekercseket vettem tőlük..

Nem mellesleg a rockstady nélkül is vannak jó címek... az hogy ótvar a vezetőség én arról nem tehetek. Mindenhol pénzéhes görények melóznak ilyen poziciókban
3.
3.
csoki0619
#1: Amúgy, h kicsit rúgjak rajtad is egyet, már csak a megszokás kedvéért:

"Moslék gyökerek... Rákényszerítenek tehetséges embereket hogy egy rakás szart készítsenek aztán amikor bukik őket szívatják meg a saját debil döntéseik miatt"

Azzal h te és társaid nem vagytok hajlandóak a minőséget megfizetni, ezzel támogatjátok a szutyok felgyülemlését. Ti vagytok a szél, ami a szemetet összefújja. Nem követelőzni kell, hanem az általad védett fejlesztők munkáját meghálálni, és ne gyere nekem azzal, h a bevétel nagy részéből nem ők gazdagszanak meg.

Sok embernek bőven elég, ha megtarthatja a szaros munkájátt, ha jön visszaigazolás, arra amit alkotott.

Ne érts félre, örülök, H ez a szar megbukott, de én a ilyenkor embereket látok munka nélkül saját önhibájákun kívül, te meg egy kihagyott ziccert, arra, H játszhass minőségi game-ekkel, amikért, és akiknek meg nem fizetsz semmilyen körülmény között.


2.
2.
csoki0619
Milyen érzés lehet egy olyan játékon dolgozni, aminek a bukását az összes kollégád látja, érzitek, h a rengeteg munka, rengeteg ideg, és odaadás valószínűleg azzal lesz meghálálva, h a végén elküldenek a bús p.csába. Ez történik mind egy olyan csapatnál, amelyik a Crytek kommentjében is említett játékokkal tette le örökre a névjegyét az asztalra. Szomorú!
1.
1.
crytek
Moslék gyökerek... Rákényszerítenek tehetséges embereket hogy egy rakás szart készítsenek aztán amikor bukik őket szívatják meg a saját debil döntéseik miatt

Inkább csináljanak megint only single batman gameket az anno ment nekik de nagyon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...