X-Menes flipperrel támad a Stern

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
A Stern pinball legújabb asztala egy igazi szépség, a Marvel comics-szal közösen rakták össze az Az eljövendő múlt napjai képregény alapján megépített flippert, amit háromféle kiszerelésben adnak ki.

A Stern Pinball csapata a Marvellel együttműködve összedobtak egy gyönyörű és részletgazdag flipperasztalt, amit rögtön háromféle, pro, prémium és limitált kiadásban lehet megszerezni. Az asztal tematikája a The Days of Future Past képregény alapján lett megtervezve, és olyan klasszikus karaktereket vonultat fel mint Wolverine, Professor X, Cyclops, Storm, Colossus, Beast, Rogue, Gambit, Nightcrawler, Jean Grey, Bishop, Kitty Pryde, vagy Magneto.

Az első hivatalos előzetesben játék közben látható a masina, míg a második, hosszabb trailerben hallhatjuk miért pont erre a képregényre esett a választás, amikor elkezdték az asztal tervezését. A játéktéren a Danger Room, a Beast’s Lab, és az X-Mansion mellett Genosha szigete is megtalálható, ezenkívül középen Magneto be tudja szipkázni szuperképességével a fémgolyókat, de több más érdekes mechanikus elem is helyet kapott a játékban.

6.
6.
gegory
#4: Kösz. Valahogy elkerülte a figyelmemet. Legutóbb azt az egyedi kártya rendszeres Circus Electrique tették le az asztalra és azóta nem is hallottam róluk.
5.
5.
Trottenbauer
Nem rosszak ezek a Stern asztalok(sőt,örülök,hogy van aki még csinál flippereket),de a klasszikos Williams-Bally gépek élvezetesebbek voltak.Még mindig a 1993-as Twillight Zone a legjobb asztal,amit valaha készítettek.Több,mint 30 éve.
4.
4.
Zuzmo
#1: Tavaly év végén jelent meg tőlük a Pinball M horror témájú asztalokkal.
3.
3.
hedzsooo
Wow, ez elegge vaganyan fest! :)
2.
2.
gegory
Megnéztem az áraikat. Hát nem a magyar pénztárcának való ez a látvány :D
$6,999.00/$9,499.00/$12,999.00
1.
1.
gegory
Szuper majd rá nézek de adja a téma a kérdést; Embracer Group vagy a Saber kinyírta már a mi kis Zen Studios-nak mert már jó ideje nem láttam tőlük semmilyen témájú pinball asztalt... :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...