Visszatér Gandalf szerepében Sir Ian McKellen

Link másolása
Sir Ian McKellen is csatlakozott Andy Serkis készülő új A Gyűrűk Ura-mozijához, a The Hunt for Gollumhoz, amiben természetesen Gandalf szerepében fog feltűnni a legendás színész.

Azt már tudtuk, hogy új A Gyűrűk Ura-mozifilmekkel fogunk gazdagodni, ezek közül az egyik Gollam főszereplésével fog készülni, a rendezői székben pedig a karaktert is megformaló Andy Serkis fog ülni. Most viszont újabb infó érkezett a The Hunt for Gollum című projektről, eszerint Sir Ian McKellen is csatlakozott a stábhoz, hogy ismét magára öltse Gandalf szerepét. A legendás brit színész a The Big Issue-nak adott interjújában közölte a hírt.

A film várhatóan 2026-ban fog érkezni, azonban erre még nem érdemes mérget venni, ugyanis McKellen elárulta, hogy még a forgatókönyv sincs megírva. "Mikor? Azt nem tudom. Mi van a forgatókönyvben? Még meg sincs írva. Szóval jobban tennék, ha sietnének vele." mondta viccesen a színész.

11.
11.
Normen1976
Hát, sokat már én sem várok. 5 perc és itt a buszom... :)
10.
10.
IgazságotFráternek
Andy Serkistől én sem várok sokat.
Gollamtól meg semmit.
9.
9.
l4cyk4
#4: Az írói munka kevésbé veszélyes ilyen állapotban, mint egy forgatás. Írás közben még senki sem törte el semmijét, mert bágyadt volt. Szerintem sem a legjobb ötlet így forgatni. De amit írsz az is igaz. :)
8.
8.
hedzsooo
#1: "Már ismeritek Gollamról a véleményemet" Ne is harajudj, de en ahhoz a kissebbseghez tartozhatom, akinek halvany fingja sincsen milyen velemenyed van...! Akar Gollamrol, akar masrol! XD :D :D :D Az meg hogy teged mi erdekel, lehet ugyanugy nem erdekli ennek a filmnek a keszitoit.
6.
6.
hedzsooo
#5: Nem olyan, rossz a pelda.
5.
5.
AbsurdShark
Gollam egy ikonikus és egyedi karakter, akit Peter Jackson és stábja nagyon legendásan ábrázolt. Így hát amit most írok, azt ennek tudatában írom:

Mi a f*sznak kell róla egy egész filmet (vagy többet) csinálni?
Ez kb. olyan mintha C3PO-ról csinálnának egy full Star Wars filmet.
4.
4.
csoki0619
#3: Aki a forgatásokon elalszik, annak az írói munka adrenalin dús tevékenysége biztos jól fog menni. Egyelőre alvajárni tud az ember, alva írni nem igen.:-)
3.
3.
Extol
Én 85 évesen már meggondolnám hogy belevágok-e egy ilyen nagy melóba, hiszen már anno a Gyűrűk Ura Hobbit forgatásokon is rendszeresen elaludt. A helyébe valami mást csinálnék, könyvet írnék, esetleg interjúkra mennék és kész
2.
2.
Ooorky
Hány rókabőrt akarnak még lehúzni?
Volt egy zseniális trilógia, utána egy mehh és azóta csak egyre pocsékabb dolgok jönnek.
1.
1.
Shao Kahn
Én imádom a Gyűrűk ura- Hobbit trilógiát. Még a hatalom gyűrűi sorozatot is. Őszintén. De ez....nos ha nem Gollamról szólna a film, meg is nézném a filmet. Hogy miért pont róla kell szóljon....ezt fel nem bírom fogni.Már ismeritek Gollamról a véleményemet. Így nem érdekel. Nem számít kik cameoznak majd benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...