Jövő hónapban rajtol a KAKU: Ancient Seal

  • Írta: sirdani
  • 2024. június 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A fiatal őslakos és repülő malacának történetét bemutató nyílt világú felfedezős játék már egy ideje elérhető volt korai hozzáférésben, ám a jövő hónapban érkezik a PC-s 1.0-ás verzió, amit hamarosan a konzolos rajt követ majd.

A fantasy akció-RPG játék története szerint a világot teremtő entitásokat a gonosz erők még az ősidőkben elriasztották, melynek hála a béke és nyugalom megszűnt, az egységes világ pedig négy kontinensre szakadt szét. Évezredekkel később egy fiatal felfedező, Kaku, és hűséges társa Piggy, a repülő malac útnak indul, hogy az elveszett jóslat útmutatásával előkerítsék a világot teremtő lelkeket.

A kínai Bingobell stúdió játékában az önfeledt felfedezést időről-időre különböző bossfightok és fejtörő szekvenciák akasztják majd meg, úgyhogy unatkozni egészen biztosan nem fogunk. Ráadásul a bejárható világ is igencsak sokszínű lett, az Üvöltő Hómezőkön át, a Ködös Mocsarakig rengeteg különböző helyen megfordulhatunk majd, miközben egyre alaposabban megismerhetjük a helyi őslakos népeket, vagyis a Ponponokat.

A KAKU: Ancient Seal július 12-én lép ki PC-n a korai hozzáférésű státuszból, melyet az egyelőre még dátum nélküli jövőben majd az Xbox Series X/S-es és PlayStation 5-ös verzió fog követni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...