Jövőre jön a Metroid Prime 4: Beyond

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre hivatalosan is hallatott magáról a játék, még egy kis ízelítőt is kaptunk a játékmenetből, viszont a kedvcsináló hangulatát némileg árnyalja, hogy csak 2025-ben jelenik meg a játék.

Erősen indította a Nintendo az e heti műsorát, és erősen is zárta. Hosszú évek óta várják a rajongók, hogy végre rávethessék magukat a Samus legújabb kalandjára, és van egy jó hírünk: érkezik a Metroid Prime 4: Beyond! Van sajnos egy rossz hírünk is: nem érdemes állva megvárni a megjelenést.

A FPS nézet mellett számos Metroid-elem is visszatér, mint a gömb forma vagy a szkennelés, a harc pedig látszólag egy kimért, de nem túl lassú tánc lesz az ellenfelekkel. A történetről egyelőre nem árultak el sokat, még az sem tisztázott, hogy mikor is játszódik majd a játék. Viszont a megjelenésig még lesz idejük ezeket a kérdéseket tisztázni, mivel 2025-ben érkezik csak a játék.

Bár nettó spekuláció feltételezni, hogy ez bármilyen szinten is összefügg az eddig hivatalosan meg nem erősített új konzol érkezésével, azért nem nehéz belelátni a dolgot. Ha valóban van is valami a dologban, akkor sem kell a rajongóknak falhoz vágnia a meglévő konzolt, mivel a trailer alapján garantáltan érkezik a játék Nintendo Switch-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...