Throne and Liberty – szeptemberben érkezik a koreai MMORPG

  • Írta: sirdani
  • 2024. június 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy újabb előzetest és hozzá egy pontos megjelenési dátumot is kapott az Amazon Games és az NCSOFT játéka. Rengeteg spéci karakter, milliónyi fegyver és hozzá hatalmas PvP csaták, úgyhogy mi már tülkön ülünk.

A korábbi cinematic trailer mellé ezúttal egy gameplay szekciókkal teletűzdelt előzetest kapunk, melyeken igencsak meggyőzőnek tűnik az alkotás. A minőségéről egyébként a megjelenés előtt még egy nyílt bétában is megbizonyosodhatunk majd, amire a tervek szerint július 18-tól 23-ig csatlakozhatunk majd be.

A legizgalmasabb új hír viszont a megjelenési dátum: ugyan a játék már tavaly novembere óta elérhető Dél-Koreában, ám idén szeptember 17-től végre az Észak-Amerikából, Dél-Amerikából, Ausztráliából, Új-Zélandról, Japánból és természetesen Európából érkező játékosok is fejest ugorhatnak a PvP várostromoknak vagy a grandiózus PvE bossfightoknak.

3.
3.
Spazz Maticus
#2: Ez a magát Shao Kahn-nak nevező fórumozó entitás eddigi megszólalásai alapján, ha véletlenül mégsem csak egy szimpla öncélú magát szórakoztató troll itt, akkor igazából csak őszinte részvétemet szeretném kifejezni a családjának, és a környezetéban élőknek...
2.
2.
sasncore
#1: PvP = punci vs punci PvE = punci vs e-penis
1.
1.
Shao Kahn
A játék vonzónak tűnik nekem, de had kérdezzem meg.Mi az a PvP és PvE? És ugye lesz benne single player? És ugye egy MMORPG nem lehet soulslike?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...