A Destiny 2: Legacy Collection nem annyira teljes mint gondolnád

  • Írta: JesusHun
  • 2024. június 20.
  • Hír
Link másolása
A Legacy Collection nem tartalmazza a Destiny 2 régebbi Dungeon kulcsait, így csak a három klasszikus és egy ingyenes érhető el vele. A fennmaradó tartalomért pluszban zsebbe kell nyúlni.

A hónap elején jelent meg a Destiny 2 legújabb kiegészítője, a fény és sötétség végső csatájáról készült tesztet itt olvashatjátok. Aki a Legacy Collectionnel szeretett volna felzárkózni és bezsákolni az eddigi összes tartalmat, az sajnos kicsit csalódni fog, amikor alaposabban körülnéz a szerzeményben. Ha a Lightfall vagy a Witch Queen DLC-k dungeon kulcsait keresnéd, de nem találod, akkor nem a te készülékedben van a hiba. Átverésről azonban szó sincs, a Bungie világosan és tételesen felsorolja, mik találhatóak a megvásárolni kívánt termékben, és mit kell külön megvenni.

A végjáték talán legfontosabb részét képezik a Dungeonök, így azok hiánya keményen kiütközik majd amikor a legerősebb felszerelések és exoticok megszerzése a cél. Azért így is akad tartalom, és a következőkhöz jár a kulcs: Grasp of Avarice, Pit of Heresy, Shattered Throne, Prophecy (Ez mondjuk pont ingyenes). A két kulcs ára, mondjuk ki: elég combos, jelenleg darabja 2000 ezüstöt/40 dollárt kóstál, ami a 70 dolláros pakk mellett érezhető többletköltség, aminek a játékosok hangot is adtak a Steam-értékeléseknél.

Szerencsére a The Final Shape önmagában is élvezhető, mint az eddigi összes DLC, de a maximalizmusra törekvő játékosoknak ez sovány vigaszt jelent. A mostani példából okulva, nem biztos hogy célravezető megvárni a jövőbeli hasonló teljes kiadásokat, hiszen semmi nem garantálja hogy nem marad ki a mostani kettő mellett további régi kulcs. Összességében viszont így is impozáns és tartalmas kiadást rittyentettek, az átlag felhasználó játékélményét nem rontja a döntés.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...