A világ legrealisztikusabb vadászjátéka lesz az Ultimate Hunting

  • Írta: szlav
  • 2024. június 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha valóban etikus módon szeretnénk vadászni úgy, hogy élő állatnak semmiképp ne essen baja, akkor az Ultimate Hunting remek választás lehet. Az Unreal Engine 5-ben készített játék ultrarealisztikus élményt nyújt.

Vannak kétségeink afelől, hogy mennyire van rendben az, hogy az Ultimate Games "a világ legbrutálisabb" vadászós játékaként hivatkozik az Ultimate Hunterre, de tény, hogy sokkal jobb, ha virtuális elefántok kerülnek a virtuális puska célkeresztjébe, mintha a valódi veszélyeztetett állatokról lenne szó. Habár a friss levegő és a szabad természet érzését nem biztos, hogy egy az egyben átadja majd az Ultimate Hunter, az állatok becserkészésére, megfigyelésére, csalogatására, végül pedig a lövés leadására nagy hangsúly került.

Mindezt pedig roppant megnyerő, Unreal Engine 5-ben épített kettős open world környezetben élhetjük majd át: Kaliforniában vagy Dél-Afrikában. A játék akár 16 főig támogatja a közös online vadászatot, és már a megjelenéskor több mint 30 állatfaj kap helyet a játékban. Érdekesség, hogy az igen részletgazdagnak tűnő állatmodelleket külsős partnerektől, pl. a GiM Studiótól vásárolták a fejlesztők, később azonban ilyen külsős assetet saját modellekre cserélnek majd le.

Az Ultimate Hunting egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, csupán azt tudni, hogy 2025-ben vagy 2026-ban érkezik meg először PC-re. Ez után tervben van nemcsak az Xbox Series X/S-es és PlayStation 5-ös port, de a Nintendo Switchre tervezett kiadás is, sőt még VR-os verzió is tervben van.

12.
12.
Extol
#10: Örülök, hogy vannak olyanok akik mit te, akik elég kreatívak és helyén van az értékrendjük. Az ötlet tényleg jó és van egy-két cím efféle témában, de a felhozatal szegényes és nem áll mellettük fegyvergyártó cég lobbi sem
11.
11.
Zserigta
Anno a Cabela's Big Game Hunter játékkal nagyon sokat játszottam. (Ha jól rémlik 2005-el.)
Utána sajnos a további részek már nem tetszettek és azóta is vágyom egy jó vadász játékra... talán ez..

Az állatok védelmében... én soha nem lőnék állatra, pedig van légpuskám, de csak céltáblára lövök, pedig van itt nagyon sok galamb ami szétsz...a a kerítést és kocsit, de azokat is sajnálnám lelőni.... így ebből kiindulva (persze nem mindenki olyan mint én) attól, hogy vadász játékkal játszik az ember, még nem feltétlen kap kedvet a való életbeli állatok lelövésére.

Amúgy egész összetett játék tud lenni mint ahogy Zisten is írta.
10.
10.
hedzsooo
Egy allatmentost/szoktetost/felnevelost szivesebben jatszanek akar szafari temaban is, ahol kozben persze aztan pl. orrvadaszokkal, + a helyi, lefizetett, korrupt hatosagokkal is fel kell venni aztan termeszetesen harcot, miutan kihuzzuk a gyufat mindnel, nem okozunk tul nagy oromot nekik az akcioinkal... ^^ ;) DLC lehetne rabszolgak felszabitasa, szoktetese gerillataborokbol, gyemantbanyakban robotolokbol, stb.

Persze 1 ilyen allatokra lovoldozos faxsag biztosan jobb tema, velem lehet a gond. ^^ :D
Ha nem manapsag az allatok termeszetes elohelyenek a hatvanyozott eltunese, meg rengeteg faj kihalasa lenne a valosag, hanem pl. az elefantok uralnak fel Afrikat, akkor megrtenem hogy akar helyenvalo is lenne ilyen elozetes. De szerintem az elefantok nem uraljak fel Afrikat, sot! Az orrvvadaszat tovabbra is sajnos jelen van nagyon is Afrikaban. Inkabb ilyen (aktualis) dolgokra hivnam fel a figyelmet ha mar vadon elo allatokkal kapcsolatos akcio/kaland jatekot szeretnek mindenkeppen kesziteni
9.
9.
Nothing
"A játék akár 16 főig támogatja a közös online vadászatot"

Na, az átlag online gamer morált ismerve ott az állatokon kívül mindenki sz*rrá lesz lőve. :D
8.
8.
Zisten
Toltam már egy ilyen játékot.
Jópofa, mert figyleni kell mindent.
Széljárást, az se mindegy milyen fegyverrel mész.
Milyen csalit viszel.

Állatos témába amúgy készült egy játék, ami teljesen állatbarát volt:
"AFRIKA" (Hakuna Matata)
Ott fotózni kellett a különböző állatokat megrendelésre.
Egyre jobb gépekkel, jobb képeket tudtál lőni.
Azt imádtam. Csodaszép még mindig.
Abból jó lenne egy Remastered.
7.
7.
Extol
#6: Hát az ellen is volt fellépés anno, csak az annyira közismert cím hogy felesleges volt előhozakodnom vele.
Amivel kapcsolatban kifejezetten nem emlékszem ellenállásra az a PayDay címek voltak, a rendőrgyilkolászás valahogy senkinek a jóérzését nem bántotta.
6.
6.
Zisten
#3: Szerintem húzzuk ki az ászt a pakliból:
"Grand Theft Auto" :D :D :D
Abban mindent lehet ami kib*szhatja a biztosítékot. :D
5.
5.
Extol
Hát elég önérzetesek lettek a 3T-nél mikor felvetettem nekik a témát, kaptam is örök kitiltást. Ez arra enged következtetni, hogy igazam volt.
4.
4.
Kamukaze
#3: Én azért egy hivatásos vadász szimulátort nem említenék egy írásban mondjuk a Hatred-el. Ha mondjuk egy orvvadász lehetsz benne, akkor elfogadom, mivel úgy mind a két játékban pusztán a gyilkolás kedvéért ölsz.
3.
3.
Extol
Meglehetősen naiv az a hozzáállás az ami mindig felmerül, hogy élő állatnak nem esik baja stb. Ha játékról beszélünk ami csak részben igaz, mivel ezek a szellemi fekáliák propagandaerővel hatnak és hát gyanúval lehet élni a háttérben meghúzódó üzleti kapcsolatokról fegyvergyártók és vadásztársaságok között, akik szponzorálják a játékfejlesztőket.

Ha már ennyire etikus virtuálisan megjeleníteni dolgokat, akkor miért volt a nagy felhajtás a Postal, Hatred, Agony, és hasonló játékok körül?
Várható-e a jövőben olyan cím, ahol "pogány módra" gyerekeket is mészárolhatunk, felkínálva őket Moloch-nak?
2.
2.
Trottenbauer
Nem tudom elképzelni azt a helyzetet,hogy én egy ilyennel "játszak".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...