A The Boys showrunnere a Star Wars felé kacsingat

  • Írta: szlav
  • 2024. június 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyelőre még Eric Kripke sem tudja, hogy mitévő lesz, ha elkészül a The Boys ötödik, s egyben utolsó évada. Annyi biztos, hogy az író-producer szívesen kipróbálná magát a messzi-messzi galaxisban is.

Javában pörög a The Boys negyedik évadja, és habár az ötödik szezonnal pont kerül a szuperhős-szatíra végére, a Gen V, a Diabolical és a The Boys Mexico valószínűleg még jó sok évig lélegeztetőgépen tartják majd Eric Kripke világát. A Rolling Stone magazinnak nyilatkozva a showrunner bevallotta, folytonos stresszben van amiatt, hogy a sok spin-off miatt azzá válhatnak, amiből éppen viccet csinálnak. "Nagyon punk rock a brandünk, így extrán megérdemeljük a savazást, ha eladjuk magunkat." - vallotta be Kripke.

Ha már egy brand kiárusításáról van szó: nem titok, hogy az úriember gyerekkora óta hatalmas Star Wars-rajongó, az első sikersorozatának, a Supernaturalnak a főszereplőit is részben Luke Skywalker és Han Solo párosáról mintázta. A franchise nagyban befolyásolta Kripke írói és rendezői stílusát, így az sem lehet meglepő, hogy az interjúban elmondott bevallása szerint ő is nagyon-nagyon szívesen készítene filmet vagy tévésorozatot a sci-fi univerzumban.



Egyelőre persze semmi ilyesfajta híresztelés nem érkezett a Disney és a Lucasfilm irányából, de soha ne mondjuk, hogy soha! Végülis Taika Waititi jellegzetesen humoros stílusához sem áll feltétlenül közel a Csillagok háborúja, a hírek szerint azonban mégis saját mozifilmet kap majd az őrült új-zélandi. Akkor pedig miért ne kaphatna esélyt Kripke is, akár csak akár néhány epizódrendezés erejéig?

3.
3.
Fisher91
Hááát, egy Republic commando sorozatot el tudna viselni a kis lelkem.....
2.
2.
MikeHock
https://www.imdb.com/title/tt12262202/

Nem hinném, hogy "erre van igény". :)
1.
1.
silkgoat
no igen, jo lenne valami felnotteknek szolo star wars az Andoron kivul. Neha ugy erzem amikor a kislanyommal a my little pony-kat nezzuk, hogy komolyabb problemakat boncolgat mint a star wars es neha sotetebb tonusu is. Persze ertem en hogy arra van igeny, en meg huzzak Star Treket nezni. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...