Nyakunkon a Steam nyári vására

  • Írta: zoenn
  • 4 napja
  • Akció
Link másolása
Két nap múlva indul a szokásosnak mondható nyári vásár a Steamen, és már most egy rövid ízelítőt kaptunk a Valve jóvoltából arról, hogy milyen címekre csaphatunk le jelentős kedvezménnyel. Köztük van a Manor Lords és a Palworld is!

A Steam nyári vására egészen pontosan június 27-től július 11-ig tart, érdemes minden nap ellátogatni a boltba, hiszen számos régebbi és új játékoz is jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá.

A Valve már egy rövid kedvcsinálót is villantott az akciós címekről:

Az már biztos, hogy a Rain World, a Palworld, az iRacing, a Disney Dreamlight Valley, a Supermarket Simulator, a Kebab Chefs! a Restaurant Simulator, a Manor Lords, a Stellaris, a The Planet Crafter, a Content Warning, a Party Animals, az Ultimate Chicken Horse, a Roboquest és a Batman: Arkham Knight is nyomott áron szerepel majd, sőt lesz olyan cím is, amire 95 százalékos kedvezmény érvényes.

Még a Summer Sale előtt néhány kifutó Steam Deck modellre is 15 százalékos akció érvényes, ám a jelenlegi készleteket elkapkodták, érdemes visszanézni, hiszen bármikor feltölthetik a raktárkészleteket.

4.
4.
crytek
Resi 1-2-3 a gogon...

https://www.gog.com/de/game/resident_evil_bundle
3.
3.
memoryman
#2: Jaja, állandóan akcióznak. Most csütörtökig van pl. a Games Baked in Germany akció is.
https://store.steampowered.com/sale/games-made-in-germany-2024
2.
2.
hedzsooo
Ja, van mar folyamatosan, minden evszakban (+ valentinos, + husveti vasar, stb.) de azert szerintem tovabbra is a teli szokott a legjobb lenni. En iden is kivarom, ugy is van backlog-om mar rendesen, raerek... ^^ XD
1.
1.
Extol
Na, erre vártam már hónapok óta. Hadd jöjjön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...