Már úton van a Star Wars: Bounty Hunter felújított változata

  • Írta: zoenn
  • 3 napja
  • Bejelentés
Link másolása
Az Aspyr újra nekifut az eredetileg 2002-ben PS2-re és GameCube-ra megjelent akciójátéknak, melyben a galaxis népszerű fejvadászának, Jango Fett bőrébe bújhatunk. Az új változat számos fejlesztésen esett át.

Nagyon örülünk, hogy a Star Wars: Battlefront Classic Collection után egy újabb klasszikus játék tér vissza továbbfejlesztett formában az Asypr jóvoltából. A Star Wars: Bounty Hunter augusztus 1-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Switchre 20 eurós áron. Ha viszont előrendeled már most, 10 százalék kedvezményt kapsz rá.

Az eredetileg 22 éve megjelent akció-kalandjátékban a galaxis legfélelmetesebb fejvadászát, Jango Fettet irányítjuk, aki jetpackjében tesz rendet a pályákon, és bezsebeli a bűnözök után járó vérdíjat. Az anyag számos vizuális tupírozáson esett át, támogatja a Steam Decket, illetve a DualSense funkcióit is PS5-ön.

Sőt, ha a kampányt befejeztet, egy új Boba Fett skint is megnyithatunk a következő nekifutásra, nem beszélve az egyéb easter eggekről sem. Kicsit aggódunk a Star Wars: Bounty Hunter miatt, mivel a Battlefront-kollekció nem a legjobb formában látott napvilágot, a szerverproblémák azóta is fennállnak. Ilyen persze nincs a Bounty Hunterben, ami azért megnyugtató.

2.
2.
crytek
#1: Hogy lenne már unalmas? Főleg pl ez a game ami ugye pcre sose jelent meg most pedig majd igen.
Még rengeteg game lesz amit szerencsére elővesznek és valamilyen formában újra kiadnak
1.
1.
Dark_Temptation
remake remake remake. nagyon unalmas már.. egyik nyöménytelen gyökér studió sem tud csinálni normális címeket? emlékszem anno 14-15 évesen olyan izgatottan vártam, hogy milyen brutális gamek lesznek a jövőben. aztán erre nézd meg semmi.. csak remake remake és remake.. hányinger.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...